Ajanda

Müzik dünyasına sunduğu ‘Gözün Aydın’la iddialı bir çıkış yapan Göknur, sevilen parçasını kliplendirdi.

Müziğin ‘Gözü Aydın’

Söz ve bestesi Altan Çetin’e yepyeni düzenlemesi ise Taşkın Sabah’a ait olan çalışma için genç şarkıcı, Çeşme’de Müjdat Kupsi yönetmenliğinde klip çekti. Yorumu kadar stili ve duruşu ile de ilgi çeken Göknur, Bener Hamamcı stil danışmanlığında fotoğraf çekimleri için yine Müjdat Kupsi’nin objektifine poz verdi.

Ece, boksör oldu!

Genç yeteneklerden Ece Seçkin, ‘Aman Aman’ isimli maksi single’ının ikinci klibini ‘Follow Me’ adlı şarkısına çekti. Klipteki boks sahneleri için 1 ay özel ders alan Seçkin, dinamizmi ve danslarıyla dikkat topladı. Kırmızı boks eldivenleri ve bir boksör edasını yansıtan bakışlarıyla rakiplerine gözdağı veren şarkıcı, 2015 model kırmızı Corvette üzerinde yaptığı danslarla hayranlarını ekran başına kilitleyecek.

Yeni albümü raflarda

 Dünyada Orta Asya’nın Madonna’sı olarak tanınan Yıldız Usmonova; Türkiye’de “Hayat Bana Aşk Borcun Var” isimli üçüncü albümü ile müzikseverlerle buluşuyor. “Dünya”, “Yalan”, “Seni Severdim” gibi hitleriyle Türkiye’deki müzik severlerin de kalbinde taht kuran Yıldız Usmonova’nın “Hayat Bana Aşk Borcun Var” müzik marketlerde ki yerini aldı.

Penti’den sloganlı soketler

Penti, tarzına eğlenceli bir dokunuş yapmak isteyenlere sloganlı soket çoraplarını sunuyor. Kış soğuğunu yumuşatan, en klasik görünümü bile bir anda ısıtan soketler, modaya gülümseme katıyor. İster etek, ister pantolonla… Vermek istenen mesajlar, Penti ile bacaklara taşınıyor.

Yılbaşı için Amalfi çekilişi
Antonio Carluccio’nun özel reçetelerinden oluşan mönüsüyle gerçek İtalyan lezzetleri sunan Carluccio’s, yılbaşı özel çekilişiyle herkese geleneksel tariflerine ilham veren Güney İtalya’nın romantik ve renkli Amalfi sahillerinde çift kişilik seyahat kazanma şansı sunuyor. Çekilişe katılmak için son gün 31 Aralık!

Avrupa’dan teklif yağıyor!
Şarkıcı, Aynur Aydın’ın seslendirdiği “Günah Sevap” şarkısının bestecisine Avrupa’dan teklif yağıyor. İspanya, Fransa ve Yunanistan’dan şarkıya olan bu yoğun talep karşısında hem mutlu olduğunu hem de çok şaşırdığını söyleyen güzel şarkıcı; Türkiye’de de gelen olumlu tepkilerden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Beyaz Fırın’dan taze lezzetler!
İki asırlık lezzet yolculuğuyla geleneksel lezzetleri yepyeni ürünlerle harmanlayan Beyaz Fırın, ürünlerine çok çekici bir pasta daha ekledi. Mekân, hem görüntüsü hem de tadıyla baştan çıkartan yeni pastası “Fıstıklı, Çilekli Dakuaz Pasta”yı lezzet tutkunlarının beğenisine sundu. 

Kasıma sıcacık hırkalar!
Silk and Cashmere’den kasım ayında içinizi ısıtacak yepyeni koleksiyon! Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden bizlere anlatan Silk and Cashmere havaların iyice serinlediği bugünlerde özlediğimiz sıcacık hırkalarla moda severlerin içini ısıtacak.