Ajanda da bu hafta

Azerbaycan’da ilk

Azerbaycanlı şarkıcı Afaq Aslan, ülkesini “Miss Europa Continental” yarışmasında temsil edecek. Kasımda Napoli’deki yarışmaya katılacağı için heyecanlı olan Aslan, “Azerbaycan ilk kez benimle bu yarışmaya katılacak. Bu konuda ilk olacağım için çok mutluyum” diye konuştu. 

Bayram modası 

KİP, yazın enerjisini ve dinamik renklerini erkeğin stiline yansıttığı koleksiyonuyla erkeklere bayramda da şık bir görünüm vaat ediyor. Ceketler 399 TL’den, pantolonlar 129 TL’den ve gömlekler 99 TL’den başlayan fiyatlarla mağazalarda. 

Efsane yaz indirimi 

Modern kadın ve erkeğin yaşam tarzına uygun, dinamik, özgün, kaliteli ve elegan tasarımlarıyla dikkat çeken Desa’nın indirimi devam ediyor. Yaz sezonuna özel seçili ayakkabı, deri ceket, çanta ve aksesuvarlarda yüzde 60’a varan indirime ek olarak 2 veya üzeri alışverişlerde ekstra yüzde 30 indirim uygulanacak.  

ABD’de yarışacak 

Kalust Şalcıoğlu, dünyanın en önemli kısa film festivali kabul edilen “Sundance Film Festival”inde yarışacak olan bir projede rol aldı. Şalcıoğlu, yönetmenliğini Tolga Karaarslan’ın üstlendiği filmde, sosyal medyanın bir insanın hayatına olan farklı etkilerini anlatan bir karaktere hayat verdiğini belirtti. 

Sokaklarda şıklık

Puma, yazın yakıcı sıcaklarına serin bir fırtına etkisi yapacak yeni modeli Storm’u sneaker severlerin beğenisine sunuyor. Puma Storm, 1990’lardan esinlenen renkleriyle beğeni kazandı.  

Valizlerde ucuzluk  

Samsonite Türkiye, her yaştan ve her kesimden seyahat severlere ürün sunuyor. Samsonite, Tumi, American Tourister valiz ve çantalarında sunduğu bayram indirimi sayesinde seyahatleriniz boyunca yol arkadaşınızı kolayca   seçebilirsiniz.