Ajandada bu hafta

Çikolata şöleni

Şölen, Kurban Bayramı’na Octavia ile tat katıyor. Gerçek çikolatanın eşsiz lezzetiyle yumuşacık krema dolgusu ve nefis çıtır patlaklarını buluşturan Octavia, muhteşem lezzeti ve şık sunumuyla bu bayram da sevdiklerinizle paylaştığınız keyifli anlara eşlik ediyor. 

Rahat uyku için  

Mobilyadan aksesuvara, parfümden giyime kadar pek çok alanda adını duyuran Pierre Cardin, 70 yıllık deneyimini yatak teknolojisine aktarıyor. Cellpur teknolojisi ile ürettiği yataklar konforlu bir uyku için her şeyi sunuyor. Süngerinde kullanılan, kayın ve okaliptüs ağaçlarından elde edilen doğal selüloz nem oranını dengeliyor. 

Plaj şıklığı 

G Lingerie’nin plajlara hakim olan rengarenk tasarımları yaz tatiline renk katacak. Bikini üstü elbiselerde; kısa, uzun ya da midi boylardan stilinize uygun olanını tercih edebilir, eğlenceli ve dinamik bir görünüm için renkli plaj elbiselerini tercih edebilirsiniz.

Estetik ve güç buluştu

Guess’in kadınların günün her saatinde keyifle kullanabileceği yeni modelleri, abartıdan uzak tasarımıyla dikkat çekiyor. Gücü ve estetiği zarafetle harmanlayan Guess, bir kısmı hasır olarak tasarlanmış bileziğiyle de farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Saçlara yaz bakımı 

Melisa Şenolsun, Elidor ile yaratıcı işbirliğine imza atarak “Elidor by Melisa Şenolsun” adını taşıyan bir saç bakım serisi çıkardı. Ürün, saç bakım alanındaki uzmanlığı gösteriyor.

Elbiselerde bahar

Bingo Soft, kokularıyla kadınların kalbini fetheden konsantre soft sevgi serisine eklediği “Şakayık Baharı” kokusuyla, çamaşırlarınıza baharı getiriyor. Kadınlardan ilham alan Bingo Soft, keratin içeren yeni formülüyle çamaşırlarınıza bakım yapıyor.