Ajanda da bu hafta

Cazip fiyatlar

Konfor ve kalite arayan annelerimize yüzlerce hediye seçeneği cazip fiyat avantajlarıyla bu sene de Desa’dan! Anneniz için yapacağınız alışverişlerde yüzde 50 indirime ek olarak 2 veya daha üzeri ürün alımlarında ekstra yüzde 20 indirim uygulamasıyla hem cebiniz hem de anneniz sevinecek. 

Sofralarda yenilik 

Camın yenilikçi markası Lav, zarafetiyle dokunduğu her şeyi güzelleştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor. Marka, annesine güzel bir ikramla benzersiz bir sürpriz yapmak isteyen herkesi koleksiyonlarından ilham almaya davet ediyor.

Parfüm kampanyası

Anneler Günü’ne özel 12 Mayıs’a kadar dünyaca ünlü markaların seçili parfümleri, özel avantajlarla Sephora’da! Seçili parfümlerde geçerli olan kampanyada 300 TL alışverişe 50TL;  400 TL alışverişe 75 TL;  500 TL alışverişe 100 TL indirim imkanı sunuluyor. 

Stilinizi tamamlayın 

Anneler Günü için hediye alternatifleri belirlenmeye başlandı. Qupra’da ilkbahar koleksiyonunda yer alan stillerin tamamlayıcısı olan tiril tiril kumaşlardan tasarlanan etekler, ceketler, şıklığı ve rahatlığı sunuyor.

En güzel ‘cool’ sürpriz!

Anneler için en ‘cool’ hediye önerileri Levi’s®’ta! Bu ay ikonik 501® jean’in 146. doğum gününü kutlayan Levi’s®, kadın koleksiyonunda konfora ve eğlenceye odaklanan Ribcage pantolonla en yüksek belli modelini sunuyor.