Ajanda da bu hafta

Kentsel dokunuş

Guess Jeans yaz koleksiyonunda kentsel stili egzotik dokularla birleştiriyor. Seksenli ve doksanlı yılların retro tarzından esinlenen koleksiyon yeni sezon trendlerine göre modernize ediliyor. Vintage grafik çizgiler ve çiçek baskıları koleksiyonu canlandırırken, pop renklerin karışımı trend bir yaz koleksiyonu yaratıyor.

Moduna göre saat 

Welder saat, koleksiyonları Moody, Slim & The Bold ile milenyum düşünce yapısına sahip kitlenin sesi olmaya hazırlanıyor. Zaman aslında her an değişebilen modumuza bağlı olarak onu nasıl algıladığımızla ilgilidir. Dünyaca ünlü saat tasarımcısı Italo Fontana bu felsefeyi baz alarak tasarladığı Moody koleksiyonunda bir ilki gerçekleştirdi. 

Tarzın konuşsun 

Tchıbo, hazırladığı yeni koleksiyonla kadınları keyifli bir moda yolculuğuna davet ediyor. “Tarzın Konuşsun - Günün Her Anına Hazırsın” başlıklı koleksiyonda, renkleri, enerjisi ve yaratıcı detaylarıyla dikkat çeken birbirinden şık parçalar yer alıyor.

Mutlu stand-up 

Kalust Şalcıoğlu; “İstanbul Kongre Merkezi”nde düzenlenen “Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali”nde, festival kurucusu Gülferi Yıldırım’ın davetlisi olarak sahneye çıktı. Oyuncu, “21. Yüzyılda Ünlü Olmak ve Mutluluk” konulu bir stand-up gösterimi yaptı. 

Zengin koleksiyon 

Altınyıldız, smokin koleksiyonuyla sezona damgasını vuracak. Koleksiyonun öne çıkan kombinleri arasında olan, siyah, beyaz şal yaka smokin takım, marka yüzü Burak Özçivit’in favorileri arasında.

Trend sneaker’lar

Klasikle spor çizgiler arasındaki sınırları ortadan kaldıran Ayakkabı Dünyası, fütürizm ve atletizm akımından ilham alarak hazırladığı yeni sezon koleksiyonunda sokak stiline ağırlıkla vurgu yapıyor. Kalın tabanlı sneaker’lar dikkat çekiyor.