Ajanda da bu hafta

Kerastase’in saç bakım serisi Elıxır Ultıme, doğanın ihtişamından, güzelleştirici ve iyileştirici gücünden aldığı ilhamla yeniden yapıldı. Yenilenen seride değerli kamelya ve marula yağları da yer alıyor ve tüketiciye lüksü test etme şansı sunuyor.

Yenilenen seride değerli kamelya ve marula yağları da yer alıyor ve tüketiciye lüksü test etme şansı sunuyor.

Güzellikte indirim

Sephora tutkunlarının heyecanla beklediği büyük indirim başlıyor! Marka 27 Ocak’a kadar geçerli olacak büyük indirimiyle kozmetik severlere avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor.

Koleksiyonun yıldızı

Jımmy Choo’nun tasarımlardan oluşan Cruise 19 Koleksiyonu, Beymen mağazalarında yerini aldı. Markanın imza yıldızı Supernova, koleksiyonda gökyüzünün gece yarısı rengini çağrıştıran koyu lacivert süet üzerine göz alıcı kristallerle bezeli olarak karşımıza çıkıyor.

Mucize kitap

20 yıldır tasavvuf ve felsefe konularında araştırmalarını sürdüren Aslı Pekçetin’in kitabı “Esmaların Mucize Sırları” okuyucuyla buluştu. Pekçetin, yeni eseriyle okuyucularını farklı bir içsel yolculuğa sürükleyecek.

Scoopjet keyfi

Tchibo, karlı havalarda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin favorisi olacak harika bir ürün sunuyor. Aile boyu kış eğlencesi yaşatan “Scoopjet Kızak”, pistte optimum güvenlik ve maksimum sürüş keyfi sağlıyor.

Dinamik bir görüntü

Twist, İlkbahar 2019 koleksiyonuyla tarzını en cesur şekilde ortaya koyan modaseverleri bekliyor. Taş işlemeli ceket görünümlü beyaz renkli gömlekler, botlarla kombinlenerek dinamik bir görüntü yaratıyor.