Ajanda da bu hafta

Saç tasarımcı Toprak Şeker, 2019 saç trendlerini belirledi.

Sarı saç geri dönüyor

Bu sezon kahverengi tonları ve sarı saçlar sezonun trend renkleri arasında ön sıralarda yerini alıyor. Akdeniz balyajı, sıcak tarçın, akıllı mor ve  tatlı pembe de görünümünüze farklı bir renk katıyor. 

Venedik’in en iyisi 

Venedik’te kendi adası üzerinde özel bir konuma sahip olan San Clemente Palace Kempinski, Conde Nast Traveller okuyucuları tarafından ‘Venedik’in En İyi Oteli’ seçildi. Otel, Akdeniz’in en iyi oteli olma vizyonuyla konaklama sektöründeki konumunu güçlendiriyor. 

İddialı tasarımlar

Tergan, koleksiyonunda mevsimin renklerini, sezonun en iddialı tasarımlarına dönüştürüyor. Sezonun moda trendi leopar, metalik ve şal desenleriyle zahmetsiz bir uyum yakalayan botlar ve çizmeler, hem uzun hem de kısa seçenekleriyle deri severleri bekliyor.

Benzersiz deneyim 

NG Sapanca Wellness & Convention, kış aylarına kendinizi yenileyerek girmeniz için sizi benzersiz bir deneyime davet ediyor. Yeşilin her tonuyla çevrelenen konumu, sağlık ve iyi yaşam alanındaki uzmanlığıyla tatil tutkunlarının vazgeçilmez adresi NG Sapanca, kış aylarının soğukluğunu sıcacık atmosferiyle unutturuyor. 

İçinizi ısıtacak 

Caffé Nero, soğuk kış aylarını sıcacık lezzetlerle ısıtıyor. Tarçın ve baharatlarla sunulan Chai Latte ve benzersiz süt köpüğüyle damakları şenlendiren Cappucino ile yetişkinler için egzotik ve zengin lezzetler sunan marka, misafirlerinin içini ısıtacak, onlara özel tatlar ikram etmeyi de unutmuyor. 

Cildinize hediye 

Dermokozmetik markası Nuxe, kışı ikonik Prodigieux® serisinin başrolde olduğu kofrelerle karşılıyor. İlk defa Nuxe tarafından yaratılan kuru yağ Huile Prodigieuse ve onun kokusunu taşıyan bakım ürünleriyle soğuğun  olumsuz etkilerinden kurtulacaksınız.