Ajanda da bu hafta

Altınyıldız Kış Festivali’nde

Altınyıldız Classics de  net yüzde 50 Kış Festivali indirimleri başladı. Yüksek kumaş kalitesi ve tasarımdaki üstünlüğüyle Altınyıldız Classics’ten  çok farklı renk ve kesimlerdeki gömlekleri 59.99 TL, trikoları 79.99 TL, takım elbiseleri 349.99 TL, ceketleri 249.99 TL, montlarını 299.99 TL ve kabanları 399.99 TL’ye alabilirsiniz. 

Özel koleksiyonlar

Kütahya Porselen yılbaşına özel olarak tasarladığı koleksiyonlarında; modern çizgileri, doğallık ve zarafetle buluşturuyor. Yeni yılı şık sofralarda karşılamak isteyenlerin tercihi Kütahya Porselen, yılbaşına özgü renk ve desenlerle tasarladığı hediyelik ürünleriyle de farklı alternatifler sunuyor. 

Haz tutkunları için

İlham verici dondurmaların yaratıcısı Magnum, yepyeni ve haz dolu ürünü Magnum Mini Salep ile kışın içinizi ısıtacak. Tarçın ve enfes Magnum çikolatasının buluştuğu Magnum’un yepyeni ürünü Magnum Mini Salep, benzersiz bir haz deneyimi sunuyor. 

Çaya farklı yolculuk

83 yıldır çaya şeklini veren Paşabahçe, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nde de çay tiryakileri için birbirinden farklı ve güzel seçenekler sunuyor. İncebelli’den duble’ye kadar her zevke hitap eden ürünler çay keyfinize eşlik ediyor.

Sihirli makyaj sırları

Sevdikleriniz ve kendiniz için hediye alternatifleri içeren Sephora Collection’ın yeni yıl koleksiyonuyla tanışma zamanı! Harika makyaj paletleri, altın ışıltılı maskeler, göz alıcı hediye setleri, Sephora Collection’ın yeni yıl koleksiyonunda hediye alternatifleri olarak yer alıyor.