Ajanda da bu hafta!

Güney Amerika turları başlıyor

Gazella Turizm, rotasına, Bogota ve Panama uçuşlu Güney Amerika turlarıyla bir yenisini daha ekliyor. THY’nin, Latin Amerika’nın görülmeye değer ve dinamik başkenti Panama ve Bogota’ya sefer başlatmasıyla, hem bu şehrin tarih, bilim ve kültür keşfi kolaylaşıyor hem de Güney Amerika’nın görülmeye değer önemli şehirlerine tek seferde seyahat edebilme imkânı doğuyor.

Loreal’in melekleri!

L’Oréal Paris Elseve’in güzellik elçileri Fahriye Evcen, Aslı Enver ve Cansu Dere;  L’Oréal Paris Elseve’in yeni reklam filmi için bir araya geldi. Güzellik elçileri reklam filminde; farklı problemlere sahip saçlar için özel içerikler sayesinde saçlarını nasıl Elseve ile değiştirdiklerini açıkladılar.

Deniz ulaşımında kolaylık!

Türkiye’nin lider yat firması Concept Marine’in hayata geçirdiği Concept Taxsea, 12 bin İstanbulluyu trafiksiz ulaşımın konforuyla buluşturdu. Concept Marine Kurucu Ortağı Moris Algazi, “Yıl sonuna kadar hedefimiz bu rakamı 20 bin kişiye çıkarmak. Deneyimlerimiz gösterdi ki, talebi karşılamak üzere bu yıl yaptığımız yatırımı iki katına çıkaracağız” dedi. 

Futbol dünyası bu mağazada

Onur Ateş’in sahibi olduğu kişiye özel ayakkabı markası ‘By Onur Ateş Designer Shoes’, spor ve sanat camiasından birçok davetlinin katılımıyla açılış yaptı. Ataköy Atrium AVM’de bulunan showroom mağazasını açan işadamı, Tümer Metin’in kurdele kesimi ile konuklarını ağırladı. Kurdeleyi kesen işadamına, Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves, Kemal Doğulu ve şarkıcı Tarık Mengüç eşlik etti. 

Anne- kız bir örnek!

Yeni İnci, çocuklara da pijamalarıyla rahatlık ve sağlık vaat ediyor. Hareket özgürlüğü sunan, pamuklu dokusuyla çocukların narin vücutlarını koruyan pijamalar, neşeli renkleriyle favorilerde. Hayatın her anında şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyenlere sunduğu pijama takımlarıyla göz dolduran Yeni İnci’nin anne-kız pijama takımları hem çok şık hem de son derece rahat. 

Özgür bir yaz 

Oxxo ilkbahar yaz sezonunu heyecan verici bir yenilikle karışılıyor. Pure Soul iç giyim koleksiyonu, markanın genç ve enerjik stilini yansıtıyor. Yaz sezonunun trendi derin göğüs, sırt ve kol dekolteli parçaların tamamlayıcısı iç giyim koleksiyonu cool, romantik ve seksi bir görünüm vaat ediyor. 

Doğum sonrası rahatlık

Ayyıldız, yaşamın her döneminde rahatlığı şıklıkla buluşturmak isteyen kadınları %30 indirim kampanyasıyla karşılıyor. Lohusa kadınların ihtiyacı olan gecelik ve emzirme atletleri ev yaşamının her alanında onlara eşlik ediyor.

Güliz’den sürpriz proje

“Olmazsan Olmaz”  ve “Bahsetmem Lazım” şarkılarıyla dikkat çeken Güliz Ayla, sürpriz projesi için kamera karşısına geçti. Yep- yeni tarzıyla sahillerin altını üstüne getiren Güliz Ayla, Nihat Odabaşı’nın objektifinden yansıyan görüntülerde göz kamaştırdı. Sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar devam eden çekimlerde set eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Hayali Demet Akalın ile çalışmak

Türk Pop Müziği sevenlere maxi single ‘Şahane Ben’ ile ‘Merhaba’ diyen Selen, en büyük hayallerinden birinin Demet Akalın’la ortak bir projede yer almak olduğunu söylüyor. Dört şarkıdan oluşan maxi single’ının çıkış parçası Şahane Ben’e Deniz Akel yönetmenliğinde bir de klip çeken Selen’in albümünün müzik direktörlüğünü ise Erhan Bayrak üsleniyor. ‘Şahane Ben’in albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısının sözleri Şebnem Sungur müziği ise Gökhan Tepe imzası taşıyor.