Ajandada bu hafta

90’lı yıllarda “Ah Canım” şarkısıyla ün yapan Ahmet, müzisyen ve Moda tasarımcısı Aslı Jackson ile birlikte hayata geçirdiği “Bla Bla” adlı maxi-single çalışmasıyla müzik dünyasına geri dönüyor.

‘Ah Canım’ Ahmet dönüyor!

90’lı yıllarda “Ah Canım” şarkısıyla ün yapan Ahmet, müzisyen ve Moda tasarımcısı Aslı Jackson ile birlikte hayata geçirdiği “Bla Bla” adlı maxi-single çalışmasıyla müzik dünyasına geri dönüyor. Yapımcılığını ve süpervizörlüğünü Kenan Doğulu’nun yaptığı single çalışması önümüzdeki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunulacak. 

Çerçevesiz gözlükler

Fred, koleksiyonunda yer alan göz alıcı, el yapımı optik gözlük çerçeveleriyle gözlük modasına lüks bir bakış açısı sunuyor. Fred bu sezon hazırladığı optik koleksiyonunda yer alan çerçevesiz optik gözlük modelleriyle ultra lüks bir görünüm sunarken, anti-alerjik ve terden etkilenmeyen el yapımı gözlük saplarıyla konforlu kullanım sağlıyor. 

Kış trendleri tanıtıldı 

Starcity Outlet, sonbahar- kış modasının trend parçalarını moda severlerle buluşturdu.  Koreografisini İlgi Gövsa’nın üstlendiği defilede Özlem Yıldız, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar ve daha birçok manken podyumda göz kamaştırdı. Defilenin sunuculuğunu ise Okan Karacan yaptı. 

Star Wars koleksiyonu 

169 yıllık efsane, lüks ve prestij sembolü kalem markası Cross, efsane film Star Wars serisinin en önemli karakterlerine yeni koleksiyonunda hayat veriyor. C-3PO, Darth Vader ve Stromtroopers karakterlerinden oluşan Star Wars koleksiyonuyla filmin hayranlarına gösterim öncesi görkemli bir sürpriz yapıyor.  Cross bu özel koleksiyonuna  popülerliği ve değerinden hiçbir şey kaybetmeyen filmin kahramanlarının dinamizmini simgeleyen özel motifler kullandı. 

Frankie sahnesinde 

Frankie’de ayda bir kez pazar gecesi klasiğine dönüşen Timeless Moments, pop müziğin sevilen ismi Yeşim Salkım’ın eşsiz sesi ve yorumuyla zamanı durdurmaya devam ediyor. Yeşim Salkım bu akşam hayranlarına şarkılarıyla muhteşem bir gece yaşatacak. 

Yaşlanma yavaşlıyor

The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde zamana meydan okumak, sağlık, zindelik ve enerjiyi maksimum seviyede tutabilmek için, well-aging ve masaj terapileri ile güzellik bakımlarından oluşan, anti-aging etkili birçok terapi seçeneği sunuluyor. Ayrıca misafirlerinin gereksinimine özel olarak seçilen farklı anti- aging terapileri seçenekleri sunuyor. 

Yeni yılda tatlınız hazır 

Yılbaşı için görüntüsü ve lezzetiyle cezbeden pastalar, çikolatalar ve lokumlar üreten Seyidoğlu, herkesin kutlamalarına tat katarak yeni yıla tatlı bir başlangıç yapıyor. Seyidoğlu’nun farklı damak zevklerine hitap eden pastası gecenin en güzel sürprizi olurken yılbaşına tat katacak bir diğer seçenek ise Seyidoğlu’nun çikolata efsanesi oluyor. 

Taşlı şallar

Aker, sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan Swarovski taşlı şallarıyla dikkat çekiyor. Zengin bir renk paletiyle moda otoritelerinden tam not alan Aker ipek şallar, Swarovski Elements’in orijinal taşlarının eşlik ettiği tasarımıyla etkileyici güzellik sunuyor. %100 İpek Aker Swarovski taşlı şallar, çift taraflı tasarımı sayesinde seçim şansını kadınlara bırakıyor.

Yeni koleksiyon

Elle, sonbahar-kış koleksiyonunda farklı tarzlara yönelik modeller sunmaya devam ediyor. Tasarımların öne çıkan rengi siyah olurken; taşlı aksesuvarların zincirlerin ve dore detaylarının hakim olduğu bunun yanı sıra postallar, bikerların ve bootiellerin ön planda yer aldığı bir koleksiyon kullanıcısını bekliyor.