2024 yerel seçimi... Ünlüler sandık başında

Vatandaşlık görevini yerine getiren ünlü isimler, sandık başında renkli görüntüler verdi. Serenay Sarıkaya, oy kullanmaya formayla geldi.

RECEP ASLAN

ADANALI SERENAY

Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasını giyerek sandığa gitti. Bebek Tevfik Fikret İlkokulu 1069 numaralı sandıkta, oy kullanan Sarıkaya, kıyafetiyle ilgili sorulara "Aile dizisinin setinde tüm ekibe forma hediye etmişlerdi. İlk defa bugün giydim. Size denk geldi" yanıtını verdi.

SEVGİLİDEN SEÇİM JESTİ

Hande Erçel, oy kullanmaya sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi. Erçel, "Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Hepimiz için hayırlısı olsun'' diyerek aracıyla oradan ayrıldı.

MASKELİ ÖNLEM

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu, Beykoz'da oyunu kullandı. Oyuncunun koronavirüse karşı önlem almak için maske taktığı görüldü.

SINIFTA STAND-UP

Cem Yılmaz, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullandı. Sınıfı kahkahaya boğan komedyen, oy pusulasının uzunluğuyla ilgili "katlarken zorlandınız mı" sorusuna "Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de" açıklamasını yaptı.

ZARFLA İMTİHAN

Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya'nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı.

BEN BEKLEMEM ASİSTANIM BEKLESİN!

Zeynep Bastık, oyunu kullanmak için geldiği Levent Lütfi Banat İlkokulu'nda yoğunluğu görünce sıraya girmekten vazgeçti. Yerine kuyruğa asistanı girdi. Bastık, "Çok sıra var, ben beklemeyeceğim, asistanımı bırakıyorum" diyerek şaşırttı. Şoförüyle okuldan ayrılan şarkıcı, sıranın kendine gelmesiyle yaklaşık yarım saat sonra tekrar sandık başına dönerek oyunu kullandı.

SANDIK GÖREVLİSİ

Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu. Erçetin, Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu'nda sandık başında görev yaparken görüntülendi.

TEZAHÜRATLA KARŞILANDI

Sanatçı Hülya Avşar oyunu Sarıyer'de kullandı. Avşar oy kullanma işleminin ardından Beşiktaş tezahüratı yapan gruba eşlik ederek okuldan ayrıldı.

VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ

Murat Boz, Beşiktaş'ta bulunan Lütfi Banat İlkokulu'na gelerek oyunu kullandı. Boz, "Hayırlı olsun ülkemiz için. Toplamda yarım saat falan bekledim. O kadar da bekleye- ceğiz. Vatandaşlık görevimiz" dedi.

ÇOCUK BEKLİYOR

Barış Arduç ve Gupse Özay, Acarkent'te oy kullandı. Çift kızları Jan Asya'nın hasta olduğunu söyleyip hızlı adımlarla uzaklaştı.

İYİ MUHTAR OLUR

Eser-Berfu Yenenler çifti, oylarını kullanmak için Acarkent'teydi. Eser Yenenler, 'İlerleyen zamanda bir muhtarlık düşünür müsünüz?" sorusuna gülerken araya giren Berfu Yenenler, "Eser'den çok iyi bir muhtar olur" dedi. Eser Yenenler ise, "İlk projemiz de diyetle alakalı olurdu" diyerek kahkaha attı.

Sanatçı Sezen Aksu, oyunu Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. Oy kullanacağı sınıfa girerek sandık görevlileriyle selamlaşan Aksu, 1291 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

TRT'nin 'Teşkilat' dizisinde yer alan oyuncu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile Acarkent'te oylarını kullandı. Çiftin, uyumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Beren Saat-Kenan Doğulu çifti oylarını Beykoz'da kul- lanırken çıkışta hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Acarkent'te vatandaşlık görevini yerine getiren Kerem Bürsin, ''Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir gün. Hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, oyunu Acarkent'te kullanmaya giderken görüntülendi.