2018 kış trendleri

YASEMİN MİRAS

ymiras@hotmail.com

info@sislilazer.com

Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde yeni sezon ürünler, mağazalarda bize göz kırparken önümüzdeki kış ayları için yeni trendleri sizler için yazdım. Bu sezon en dikkat çeken saç stili, şık bir şekilde ortadan ayrılan keskin ayrımlı modeller göze çarpıyor. Geriye doğru yapışan, ıslak görünümlü saçlar.

KUŞ TÜYÜ KAŞLAR

Cesur bir adım atmak isterseniz sahip olmanız gereken tek şey kaş maskarası.

DUDAKLAR ÖN PLANDA

Sıfıra yakın makyaj, bir maskara ve kıpkırmızı dudaklar. Bu sezon dudakların çok daha dolgun, nemli ve parlak olduğunu görmek isterseniz yapmanız gereken kremsi yapıdaki saten bitişli rujlardan tercih etmek.

ISLAK GÖRÜNÜMLÜ CİLT

Bu sezon aydınlık ciltler hatta neredeyse yüzünüz yeni yıkanmışçasına ıslak görünecek. Bu görünümü sağlamak için öncelikle cilde iyi bakmak çok önemli ve temiz tutmak çok önemli. İşinizi kolaylaştırmak için makyaj bazlarından yararlanabilirsiniz.

2018 MAKYAJ ÖNERİLERİ

1- Gökkuşağı makyajı: Gözlerde gökkuşağının renklerinde oluşması pek alışıldık bir durum değildir. Farklı ve özgün bir 2018 makyaj trendi. Renklerin gözlere anlam katması ise çok harika bir durum. Gökkuşağı makyajını bu sene sıklıkla görebiliriz.

2- Doğal bakış: Doğallıktan tamamen de uzaklaşılmadı. Gözlerde kendine has bakışların sağlanmasını da pistlerde sıklıkla gördük. Çok hafif göz makyajı ile doğal bakışlar elde edebilirsiniz.

3- Göz kapaklarında renkler: 2018 makyaj trendlerinin renk temalı olduğunu önerilerden anlayacaksınız. Yine renge dayalı bir öneri. Gayet hoş gayet de güzel duruyor. Tabii ki de günlük uygulanabilir mi bu soru işareti.

4- Canlı renkli kirpikler: Kirpiklerinizin dikkat çekmek istiyorsanız onları renklendirin deriz. Düğün, nişan gibi özel etkinliklere giderken bu şekilde tercihler eşsiz olabilir. Klasik kirpikler artık yok daha farklı renklendirmeler var diyebiliriz.