2017’ye yıldız yağdı

Müzik dünyasının starları, hemen her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da sahnedeydi. 31 Aralık gecesi, 2016’ya damgasını vuran şarkılar ünlü mekânlarda çınladı. Sibel Can’dan Gülben Ergen’e, Bülent Ersoy’dan Hande Yener’e onlarca yıldız, müzikseverlerin yeni yıl coşkusuna ortak oldu. İşte yeni yıl gecesinden renkli manzaralar...

Yılbaşı gecesi Günay Restaurant’ta sahneye çıkan Ebru Gündeş, unutulmaz bir geceye daha imza attı. Balmain marka mini bir elbise ile yılbaşını karşılayan ünlü sanatçı önce sağlık, sonra mutluluk ve barış diledi.

Sibel Can, sevenleriyle WOW İstanbul Hotels& Convention Center’da buluştu. Gecede kıyafetiyle göz kamaştıran sanatçı, şarkılarıyla barış mesajları verdi. 

Hülya Avşar, 2017 yılına Hotel Pullman Istanbul Airport and Convention Center’da verdiği konserle ‘Merhaba’ dedi. Bilet satışlarının günler öncesinden bittiği gecede Hülya Avşar’ı kızı Zehra Çilingiroğlu ile kız kardeşi Helin Avşar yalnız bırakmadı. 

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, yeni yıla Afyon’da May Thermal Resort’taki konseriyle girdi. Yeni yıla büyük bir coşkuyla sahnede giren sanatçı, nar kırma adetini yerine getirdi. 

Türk pop müziğinin sevilen ismi Soner Arıca, yeni yılı Kalamış Passage’da karşıladı. Sahnesine smokinle çıkan Arıca, yeni yıla girerken “Kavgasız, şiddetsiz, terörsüz, barış içinde yaşayacağımız bir yıl” diledi.

Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, Antalya Sueno Otel’de müzik ziyafeti çekti. Orkestra, İtalyan aryalar, napolitenler, şansonlar, tangodan, Latin müziğe çaldığı eserlerle müzikseverlere unutulmaz bir yeni yıl gecesi yaşattı. 

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, yeni yıla yaklaşık bin hayranıyla birlikte girdi. Kırmızı kıyafetiyle sahneye çıkan Sali, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. 

Ferhat Göçer, Merit Park Hotel’de şarkılarını seslendirdi. Arkadan topladığı saçlarıyla dikkat çeken şarkıcı, romantik şarkılarıyla izleyenleri dans etmeye çağırdı. 

İzzet Yıldızhan, Bulgaristan’daki Svilengrad Fiesta Cazinosu’nda sahne aldı. Üzerinde 21 bin TL olduğu öğrenilen bir pelerin takılan türkücü, yapılan bu jest sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. 

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Batum’daki Leogrand Hotel’de sahne aldı. Hız tutkusuyla tanınan sanatçı için otel yetkilileri kırmızı araba şeklinde pasta kesti. 

2017’yi Pendik Green Park’da karşılayan ünlü Hande Yener, birbirinden özel şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Beyaz dekolte kıyafetiyle sahneye çıkan Yener’i izleyenler arasında sevgilisi Ümit Cem Şenol da vardı. 

Arabesk müziğin efsane isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen, yılbaşını Suada’da verdikleri konserle karşıladı. Sahneye ilk olarak Arif Susam çıktı. Ardından sahneyi Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen devraldı. 

Şarkıcı Bengü, 2017 yılına girerken Hilton Convention Center’da konser verdi. ‘Barış ve savaşsız bir dünya istiyorum’ diyen sanatçı, birbirinden hareketli parçalarıyla izleyenleri coşturdu.  

Seda Sayan, Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Yılbaşına özel altın rengi kıyafet giyen sanatçı “Herkes Mersin’e Seda tersine” şeklinde konuştu. 

Yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Muazzez Ersoy otel misafirlerine muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı.  2 saat sahnede kalan Ersoy, şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.