2017’nin yaramadığı ünlüler

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Instagram: @bariskocaoglu
twitter: @bariskocaoglu66

Henüz senenin ortasına gelmedik ama 2017 yazına girmeden evlilik haberleri kadar ayrılık ve boşanma haberlerine de çok tanık olduk. Yıl sonuna kadar ki bu gidişatı tahmin bile etmek istemiyorum. Bu yıla Demet Şener- İbrahim Kutluay’ın çekişmeli boşanma davaları damga vurdu. Gerçi dava hâlâ devam ediyor. Çok geçmeden Coşkun Sabah-Ceyda Sabah ayrılığı gündeme düştü. 20 yıllık evlilik aldatma haberleri üzerine yıkılmıştı. Boşanmanın etkileri henüz dinmemişken başka bir cepheden ayrılık haberi geldi. 12 yıldır evli olan Tülin Şahin ile Memet Özer, tek celsede evliliklerini bitirdi. Ardından Birce Akalay-Sarp Levendoğlu, Mustafa Ceceli- Sinem Ceceli çifti de günlerce manşetleri süsleyen boşanma süreçleriyle konuşuldu. 2017 belli ki birçok ünlümüze yaramadı. Boşanma, ayrılık, aldatma, çapkınlık derken sanat camiası aşk ve evlilikten yana bu yıl yüzü gülmeyen ünlülerle doldu. 

ASIL SURVIVOR ŞİMDİ BAŞLIYOR

Survivor da sona gelinirken, hafta sonu Acun Medya ve Survivor yarışmacıları arasında iddialı bir voleybol maçı izledik. Yarışmacılar eğer Acun Medya ekibini yenebilselerdi harika ödüller alacaklardı ama 3 set yapılan maçın üçünü de Acun ve takımı kazandı. Takımda Şeyma Subaşı’nın da başarısı göz ardı edilemezdi. Survivor yarışmacıları maçtan önce çok iddialı konuşmalar yaptılar ama sonuç Acun Medya ekibine karşı büyük hüsran oldu. Bu işin eğlence kısmıydı. Esas maraton şimdi başlıyor. Finale doğru giderken Kıbrıs’a kimlerin gideceği de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Büyük SMS oylaması yapıldı. Gönüllüler takımında Sema yarışmaları kazanarak Kıbrıs a gitmeye hak kazanan ilk yarışmacı oldu. Arkada o kadar güçlü ve hırslı isimler var ki; İlhan Mansız, Serhat Akın, Adem Kılıççı ve Ogeday gibi. Birkaç haftaya kadar Survivor da ‘kim halk tarafından daha çok sevildi’, ‘kim gerçekten çok başarılı’ ve ‘finali en çok hak eden kişi olacak’ hepsini göreceğiz. Bu saatten sonra Survivor’da heyecan dorukta olacak açıkçası..

ARAMIZA TEKRAR HOŞ GELDİN DENİZ

Ve gün 5 Haziran 2017 oldu. Deniz Seki’nin demir parmaklıklardan aramıza tekrar döndüğü gün. Bugünü eminim ki iple çekti ve nihayet özgürlüğüne kavuştu. Bu hayatta bazı derslerin bedeli çok ağır oluyor ve Deniz de bunu tam anlamıyla ödedi. Ve bu olaydan kendine düşen dersleri fazlasıyla aldığından eminim. Şimdi Deniz Seki için yeni bir hayat başladı. Asla o içerde kaybettiği zamanı belki geri döndüremeyecek ama bundan sonrası için umarım kendine gereken değeri verir. Önce kendisi, sonra ailesi ve sevenleri için. Deniz Seki’den daha çok güzel şarkılar dinleyeceğimizden eminim. Güzel sesini ve şarkılarını merakla bekliyoruz.

EVLENDE KURTUL 

Arda Turan’ın Aslıhan Doğan’la yılan hikayesine dönen ilişkisi bir küs bir barışık devam ediyor. Hal böyle olunca başka isimlerle adı geçen Arda, yazılanlar karşısında suçu magazine atıyor. Muhabirlere kızmakla kalmayan Arda, ‘Bir daha sizinle konuşmayacağım’ diyerek kendince cezalandırıyor. Sonra tekrar Aslıhan Doğan’la el ele kameraların karşısına çıkıyor. Mikrofonlara ise ‘Hakkımızda hayırlısı’ diyor. Problem şu ki, Arda’nın sözlerinden çok, net olmayan tavırları başına bela oluyor aslında. Çıkıp dese ki, ilişkim devam ediyor ya da etmiyor. Öyle ya da böyle kimse belki onların peşinden koşmayacak. Sen bu kadar ünlü ve sevilen dünya çapında bir futbolcu olduğun için tabii ki çekileceksin de, ilişkin de konuşulacak, yazılacak çizileceksin. Artık bu ilişkide sona gelindi bana göre. Arda bir karar aşamasında ya yola Aslıhan Doğan ile devam edecek ya da bu ilişki bitecek. Arda’nın bu kadar kafasının karışık olmasının sebebi de bundan başka bir şey değil bence.