2017'nin en şık kadını Ebru Gündeş

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Bu yılın en güzel kadını hiç şüphesiz Ebru Gündeş’tir. Sahnede giydiği her elbise baştan aşağı starlığının hakkını verecek güzellikteydi. Saçı, makyajı, aksesuvarlar tercihleri bütünüyle stardı.

2017’NİN EN CESURU SERENAY SARIKAYA

Bu yıla davetlerde giydiği elbiselerindeki dekolte ve yırtmaçlarla damgasını vurdu. Güzel fiziğini en doğru şekilde öne çıkaran tercihleriyle çok cesurdu.

2017’NİN EN HAVALISI: DEMET AKALIN

Yazın beachler de ayrı, sahnede ayrı hava estirdi. Yıl sonuna kadar şarkıları kadar kıyafetleriyle de her yerde o vardı. O dev markaları en havalı şekilde taşıdı mı kesinlikle taşıdı. 

2017’NİN EN ABARTILISI BÜLENT ERSOY

Bülent Ersoy’un hem iddialı hem abartı elbiseleriyle yine sahnelerin tozunu attırdığı bir seneydi. Bu yıl tüy olayını iyice abartıp kuş tüyü konseptli elbiseleriyle yer aldı sahnelerde. Yine en çok onun kostümlerini konuştuk.

2017'NİN EN TARZ VE DOĞALI BURCU ESMERSOY

Bu sene Burcu Esmersoy’u hep tarz gördük. Sokak modasında bile tarzıyla kendinden söz ettirdi. Kesinlikle en tarz ve doğal güzel kendisidir.

2017'NİN EN RÜKÜŞÜ AHU YAĞTU

Bu sene güzel fiziğine doğru elbise ve kombini bir türlü bulamayanlardandı. Açıkçası her kombinde bir karmaşa vardı. Önümüzdeki sene daha şık görmek dileğiyle…

YILBAŞI GECESİ STAR SİZ OLUN!

Ve yılbaşına günler kala hâlâ ne giyeceğinize karar veremediyseniz size özel ufak tüyolar:

- Tek parça bir kırmızı elbiseyle hem yılın favori rengini kullanmış hem de dikkat çekici olmak için renkten başlamış olursunuz.

- Kırmızı elbisenizi de silver takılarla tamamlamak ışıl ışıl olmanızı sağlayacaktır.

- Kadife bu yıla damga vurmuşken yılbaşı gecesi kırmızı, silver, siyah bir kadife dokunuşla parlamanıza yardımcı olacaktır.

- Metallik gümüş ve gold, pul payet yılı olduğuna göre elbise tercihinizle yıldız gibi parlayabilirsiniz.

- Çok abartı olsun istemiyorsanız da çok moda pul payet etek veya pantolonla, basit bir tişörtle bile dikkat çekici olabilirsiniz.

- Aksesuvar en önemli ayrıntılardan biridir göz kamaştırmak için.