1 doğru 3 yanlış

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Funda Arar’ın acil stilni düzeltmesi lazım sahne kostümlerinde. Tek doğru olan saçı ve makyajı… Pantolonu, mavi bluzu, kemeri ve ayakkabıları sıradan… 

Böyle de olmaz ki! 

Duygu Sarışın’ı görmeseydik iyiydi ama görmüş oldu bu gözler artık. Siyah pantolonu kötü gösterecek tüm parçaları bulmuş. Ne içindeki çiçekli büstiyer ne de o şifon bluzun oluru yok. O kolye, o saç daha kötü olamazdı.

Sokakta çiçek açmış 

Elif Gönlüm’ün sokaktaki hali bile havalı… Tebrikler… Deri pantolon, kazak, botlar ve o renkli kürküyle çiçek gibi. Hem şık, hem doğal, hem de baştan aşağı zarif.

Yorgun ve sıradan 

Sinem Kobal o kadar sıradan ki, tayt ve tişörtün üzerine montunu alıp çıkmış. Sıfır makyaj haliyle de o kadar renksiz ki adeta görünmez olmak için her şeyi yapmış. Yani eski hallerinden eser yok. Bari yüzüne bir renk verseydin. 

Şapka kendinden büyük 

Merve Boluğur’a baktığımızda şapkasına kadar her şeyiyle mükemmel… Çıtı pıtı fiziğine ne giyse yakışır. Botları, açık renk pantolonu, kürk yaka ceketi içinde hoş. Bir de kendi kafasından büyük şapkayla yüzünü kapatmasaymış.

Okulu kırmış gibi 

Burcu Biricik, okuldan kaçmış genç kızlar gibi... Çorabın üzerine şifon eteği geçir, üzerine sweatshirt giy, çantayı tak. Ve eteğe rağmen hem sade hem de hoş görünüyor.

İlkbahar- yaz sezonuna merhaba! 

Bu sezonun en’lerine de göz atmadan sokağa çıkmayalım.

Pullar ve payetler gece gündüz demeden ışıltılarla hayatımızda olacak. Sadece gece elbiselerinde değil, pul payetler günlük sokak modasında kendini gösterecek.

Pastel renkler, bebe mavisi, açık pembe, lila tonlar da ilkbaharda uçuş uçuş elbiselerle bize eşlik edecek.

Denim, bu sezonda her parçada vazgeçilmezler arasında olacak.

Bel çantaları sezonun en hit parçası...

Fırfırlı elbiseler tüm yaz gece gündüz mutlaka gardıropta olması gereken parçalardan.

Puantiye kumaştan bluzlar, etekler, elbiseler bu yılın favorisi.