Âşıkların buluşma noktası

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Manzarası ve kalitesiyle İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert, yılın en romantik zamanı olarak bilinen Sevgililer Günü için çok özel lezzetler hazırladı. Mekânın mönüsü deniz kestanesi çorbasıyla içinizi ısıtarak başlıyor. Ardından servis edilen tuna carpaccio, taze enginar cipsi, parmesan peyniri ve füme patlıcanla lezzetlendiriliyor. Ara sıcak olarak sunulan kişniş, rezene ve taze kuşkonmazlı deniz tarağı damaklarda farklı tatlar bırakıyor. Mangolu karsambaç ana yemeğe yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlıyor. 

Üsküdar’ın parlayan yıldızı

Denize sıfır manzarası, şık dekorasyonu ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı mönüsüyle Askadar, mevsimsel olarak kendisini sürekli yeniliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için sabah kahvaltısından, akşam yemeğine, günün her saatinde farklı sürprizler hazırlayan mekân, özellikle kahve-tatlı ikilisiyle ön plana çıkıyor. Haftanın 7 günü 09:00 ila 24:00 saat arasında hizmet veren mekân Akdeniz kahvaltısıyla günü karşılıyor. 

Sevgililere özel mönü 

Asya kültürüne ait farklı lezzetleri meraklılarıyla paylaşan Go Meso, 14 Şubat’ta Sevgililer Günü mönüsüyle çiftlere romantik bir gecenin kapılarını açacak. Üstelik Go Meso, sevgililerin gece boyunca çekilen polaroid fotoğraflarını da kendilerine hediye edecek. Patatesli samosa, sebze ve et çeşitlerinin geleneksel pişirme tekniğiyle hazırlandığı Moğol barbeküsü, mango sufleden oluşan mönü Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor. 

Karaköy’de lezzet durağı 

Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Andrea Karaköy misafirlerini en özel şekilde ağırlamaya devam ediyor. 2 özel odasıyla ilk bakışta ziyaretçilerini tarihi bir yolculuğa sürükleyen Andrea, zengin mönüsüyle müşterilerine unutulmaz lezzetler sunuyor. Haftanın 6 günü birbirinden renkli, sokaklara taşan konsept partileriyle de restoran, Sevgililer Günü’nde de müşterilerine keyifli anlar yaşatacak.