Vizyonda bu hafta

Aksiyon severlerin ilgiyle beklediği ‘Ip Man 3’ bu hafta vizyona selam çakıyor. Film, dövüş sanatında Batı ve Doğu mücadelesini anlatıyor.

Ip Man 3

Yönetmen: Wilson Yip 

Oyuncular: Donnie Yen, Mike Tyson, Patrick Tam 
Tür:  Aksiyon 

1950’lerin sonlarında, sakin bir hayat yaşayan Ip Man, oğlunu okuldan almaya gittiği sırada, Cheung Tin-chi isminde, kendi gibi Wing Chun ile ilgilenen bir adamla tanışır. Tesadüfi karşılamaları sonrasında iki baba arasında bir bağ oluşmaya başlar. Bu esnada Sang isimli bir çete lideri mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlar. Ip Man kendi öğrencileriyle mahalleyi koruma görevini üstlenir. Bunun sonucunda da kahramanımız ve çete arasındaki sorun ateşlenir ve Ip Man çetenin patronunun yabancı uyruklu Frank olduğunu öğrenir. Çete, işleri daha da kızıştırarak içerisinde hem Ip Man’ın hem de Tin-chi’nin çocuğunun olduğu bir grup öğrenciyi kaçırır. Ancak çetenin şeytani planları medya tarafından afişe edilir ve planları suya düşer. 

Kötü Kedi Şerafettin

Yönetmen:  Ayşe Ünal, Mehmet Kurtuluş 

Seslendirmeler: Uğur Yücel, Demet Evgar, Ahmet Mümtaz 
Tür: Animasyon

Sıradan bir mart sabahında, kötü kedilerin en kötüsü, anti-kahraman Kötü Kedi S¸erafettin, kadim yancıları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile mangal hazırlıgˆındadır.  Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz… Zira S¸ero, aynı gün, babası Tonguç tarafından evden kovulur, bir dizi düs¸manının saldırısına ugˆrar. Hayatında ilk kez âşık olur. 

Temel ile Dursun İstanbul’da

Yönetmen: İhsan Taş 
Oyuncular: Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın 
Tür: Komedi

Karadeniz’den İstanbul‘a Dursun’un yalanlarına inanıp yollara düşen Temel, İstanbul’a gelir. Durum hiç de Dursun’un anlattığı gibi değildir. Temel, Dursun’a kızsa da yapacağı hiçbir şey yoktur. Temel karısı Fadime’den korktuğu için daha geriye de dönemez.

Hep Yek

Yönetmen: Ali Organcıoğlu 
Oyuncular: Fırat Tanış, Gürkan Uygun,İnan Ulaş Torun 
Tür: Komedi

Cevat, Türkiye'nin ünlü kabadayılarından birinin oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. 

Carol

Yönetmen: Todd Haynes  
Oyuncular: Cate Blanchett, Rooney Mara 
Tür: Dram, romantik

Carol, 1950’lilerin New York’unda pek çok Amerikalı kadının imreneceği bir hayat sürmektedir. Evli olmasına rağmen kocasından boşanmak ister ve kızının velayetini alabilmek için savaş vermektedir. Bu zor günlerde kahramanımız hayatında önemli bir yere sahip olacak olan Therese adında genç bir kızla tanışır.