Vizyonda bu hafta

Açlık Oyunları serisinin son kitabının film uyarlamasının ikinci kısmı olan 'Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2‘ sinemaseverleri yepyeni bir maceraya davet ediyor.

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ BÖLÜM 2

Yön: Francis Lawrence

Oyn: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson
Tür: Macera, bilimkurgu

Katnıss Everdeen, Panem halkıyla tam donanımlı hazırlandıkları savaş içerisindeyken Başkan Snow ile karşı karşıya gelir. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katniss’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarının tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılırlar. Atıldıkları bu tehlikeli görevin amacı Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Başkan Snow’un ise aklındaki tek şey Katniss’i yok etmektir. Düşmanlar, tehlikeli tuzaklar ve manevi tercihler, bu mücadelede hiçbir zaman olmadığı kadar zorlu olacaktır. Bu zamana kadar hayatta kalma savaşı veren Katniss, geleceğe yön verebileceğini fark eder.

ANNEM

Yön: Nanni Moretti 

Oyn: Margherita Buy,  John Turturro 
Tür: Dram, komedi

MargherIta, bir işçi filmi üzerinde çalışmaktadır. Sette yönemen olarak çalışan Margherita, her şeyin dört dörtlük olması için elinden gelen çabayı gösterirken, bir yandan da özel hayatındaki problemlerle mücadele eder. Annesi ciddi bir rahatsızlıktan mustariptir ve ergenlik dönemindeki kızı beklenmedik çıkışlar yapmaktadır. 

Hüddam

Yön: Utku Uçar 
Oyn: Fatoş Hun 
Murat Özen Tür: Korku

Can, annesi Derya ile birlikte sıradan bir şehir hayatı yaşamaktadır. Fakat bir süre sonra annesi normal olmayan davranışlar sergilemeye, hiç bilmediği antik dilleri konuşmaya başlar.  Kısa sürede ailenin dengeleri altüst olur. Can, psikolojisini bozan bu garip olayların üzerine gider. 

Hayatın Kıyısında

Yön: Angelina Jolie 
Oyn: Angelina Jolie, Brad Pitt 
Tür: Dram, romantik

Evlilikleri krizde olan Roland ile  Vanessa yeni taşındıkları evin çevresindeki insanlar sayesinde kendilerini daha da yakından tanır. Yeni evli çift Lea ve François bir tarafta, köyün diğer sakinleri olan Michel ve Patrice ile zaman geçiren çift, kendi yaşamlarındaki çözümsüz gibi görünen sorunları aşmaya çalışır. 

Gizemli Gerçek

Yön: Billy Ray 
Oyn: Julia Roberts, Nicole Kidman 
Tür: Gerilim

Dedektif Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan, 11 Eylül saldırıları sonrası terörle mücadele timine seçilmişlerdir. Ray ve Jess bir cinayeti araştırmakla görevlendirilirler ve olay mahalline gittiklerinde akılalmaz bir manzarayla karşılaşırlar. 

Pırdino

Yön: Günay Koker 
Oyn: Efe Kılıç, Bengi Bilir, Sungun Babacan 
Tür: Animasyon

Kahramanlarımızın dinozor müzesine yaptıkları gezi onlar için yeni bir maceranın başlangıcı olur. Pırdino'nun aile özlemi, gördüğü dinozor maketleri yüzünden iyice büyür. Pırdino'yu ailesine kavuşturmak için çare arayan Tarık, Porsuk ve Sansar çareyi zaman makinesi yapmakta bulurlar.