Üsküdar Fest'in açılış konserinde Buray ve Mavi Gri sahne aldı!

Buray ve Mavi Gri, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Üsküdar Fest'te sahne aldılar. Buray ve Mavi Gri'yi dinlemeye binlerce kişi geldi.

IHA

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Üsküdar Fest dün akşam gerçekleşen konserler ile başladı. Mavi Gri ve Buray'ın sahne aldıkları Üsküdar Fest'e binlerce kişi katıldı. Gece boyu eğlenen vatandaşlar, şarkıcılara eşlik etti. Festivalin 5,6 ve 7 Ağustos'ta da devam edeceği belirtildi.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Harem Meydanı'nda düzenlenen konserlerin ilki dün akşam gerçekleştirildi. Harem Meydanı'nda düzenlenen Mavi Gri ve Buray konserine binlerce vatandaş katıldı. Gece boyu süren konserde, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Üsküdar Fest 2023 konserlerinde Oğuzhan Koç ve Sagopa Kajmer de sahne alacak. 7 Ağustos'ta ise Semicenk ve DJ FunkyC sahne alacak ve festival son bulacak.

Konsere katılan vatandaşlardan Pınar Yılmaz, "Konser çok güzel geçiyor, Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Çok eğlendik" dedi.

Konseri dinlemeye gelenlerden Hülya Yılmaz ise, "Üsküdar Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir konser ve çok eğleniyoruz" dedi.