Radyocular Oskarlar için buluşuyor

Türkiye’nin en büyük radyo ödülleri Radyo Oskarları, bu yıl 3. kez düzenlenen Radyo Akademi Ödülleri ile sahiplerini buluyor.

Büyük gece öncesi Beşiktaş Yıldız Parkı’nda yer alan tarihi "Malta Köşkü" radyocuların buluşmasına ev sahipliği yapacak. 

Radyo Akademi Ödülleri’nde heyecanlı geri sayım başladı. Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu sene Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenerek uluslararası boyut kazanan Türkiye'nin en büyük radyo ödül organizasyonu 3. Radyo Akademi Ödülleri öncesinde radyocular ve sanatçılar bir araya gelecek.

24 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de Radyo Akademi Ödülleri'nin kategorileri ve bir çok detayın paylaşılacağı kahvaltılı Basın Lansmanı’nda radyocular bir arada olacak. Bu yıl İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün sponsor olduğu kahvaltılı program Malta Köşkü’nde yapılacak. 

3. Radyo Akademi Ödülleri oylaması ise 1 Ocak 2017 tarihinde başlayacak ve 1 Şubat 2017 tarihinde son bulacak.  Oylama dünyanın en güvenilir sistemi olan Facebook Oylama  Sistemi ile www.radyoakademiodulleri.com adresinden yapılacak. 

Ödüller 10 Şubat 2017 Cuma akşamı saat 20.00'de Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonunda muhteşem bir törenle sahipleriyle buluşacak.