Otel Transilvanya

Otel Transilvanya; yepyeni, canavarlarla dolu bir komediyle geri dönüyor. Yeni seride otel kapılarını ziyaretçilere açar.

Yön: Genndy Tartakovsky  

Seslendirme: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez  
Tür: Animasyon 

Eskiden canavar misafirleri kabul eden Otel Transilvanya'daki en yeni değişiklik artık kapılarını insan ziyaretçilere de açıyor olmasıdır. Drakula ise büyük bir sorunla yüzleşmektedir. Yarı vampir yarı insan olan torunu Dennis, vampir özellikleri göstermiyordur. Mavis ile eşi Johnny, insan soyundan gelen akrabalarını ziyarete gider. 

Son Cadı Avcısı

Yön: Breck Eisner 

Oyn: Vin Diesel, Rose Leslie 
Tür: Fantastik

Cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı ve takipçilerini öldürmeyi başarır. Ancak Kraliçe ölümünden hemen önce Kaulder'i ölümsüzlükle lanetlemiş, karısı ve çocuklarını da ebediyen ondan ayırmıştır. Türünün kalan tek örneği olan Kaulder yüzyıllarını cadı avlayarak geçirir. Kraliçe Cadı habersizce dirilip intikam için katilinin peşine düşer. 

Takım: Mahalle Aşkına

Yön: Emre Şahin 
Oyn: Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı 
Tür: Macera

Gökdelenlerin arasında kalmış bir mahallede halı saha işleten Turgay ve ağabeyi Tufan, fazlaca borçları olmasına rağmen sahanın bulunduğu araziyi almak isteyen inşaat firmasına direnirler. Maddi krizden kurtulmak için ise bir fikir bulurlar. 

Solace

Yön: Afonso Poyart 
Oyn: Anthony Hopkins,  Colin Farrell 
Tür: Gerilim

Film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen, bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektifin bu zorlu davada, kızının ölümünün ardından hayata küsüp emekli olan bir uzman tıpçıya ihtiyacı vardır ve onu birlikte çalışmaya ikna etmeye çalışır. 

Mutang

Yön: Deniz Gamze Ergüven 
Oyn: Güneş Nezihe Şensoy, Doğa Zeynep Doğuşlu 
Tür: Dram

Lale ve kardeşleri oynadıkları bir oyunun çevreleri tarafından beklenmedik bir skandala dönüştürülmesi sonucu adeta ev hapsine mahkum olurlar. Evde evlilik planları dahi yapılır. 

Babalar ve Kızları

Yön: Gabriele Muccino 
Oyn: Russell Crowe Amanda Seyfried 
Tür: Dram

Jake Davis eşinin bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında 5 yaşındaki kızı Katie ile tek başına kalır. En büyük problemi ise New York'ta öğrenim gören küçük kızının eğitimiyle ilgilenmektir. Jake aynı zamanda ani sinir patlamalarıyla boğuşmaktadır.

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu

Yön: Gregory Plotkin  
Oyn: Chris J. Murray Brittany Shaw  
Tür: Korku

Ryan ve Emily çifti, kızları Leila ile mutlu bir hayat sürmektedir. Fleege Ailesi'nin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Taşındıkları evin garajında bir kamerayla bir kutu kaset bulan aile, paranormal olaylarla karşılaşır. 

Evlenmeden Olmaz

Yön: Yasemin Türkmenli  
Oyn: Cansel Elçin, Özge Özberk 
Tür: Komedi

Birbirlerine aşık bir çift olan Zeynep ile Yavuz, ilişkileri daha ciddi bir noktaya taşınırken yollarını ayırmak zorunda kalırlar. Zeynep bir gün arkadaşlarıyla birlikte 'Evlenmeden Olmaz' adında bir çöpçatanlık bürosuna gider.