Oscar adayı 'Diriliş' vizyonda!

19. yüzyılda Amerika sınırında yaşanan hayatta kalma mücadelesini konu alan 12 dalda Oscar adayı Diriliş, seyirciyi 1800'lerin Amerika’sının gizemine ve tehlikesine çekiyor.

Yön: Alejandro González Iñárritu 

Oyn: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson 
Tür: Western

Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ertesinde bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralanan Glass'ı, yavaşlamamak adına ekibi ölüme terk eder. Fakat bölgeyi herkesten iyi bilen avcı Glass hayata tutunur ve yavaş da olsa yaraları iyileşir. 

Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı   

Yön: Kudret Sabancı 

Oyn: İnci Türkay, Rayhan Asena Keskinci 
Tür: Aile

Pelin ve Caner, Köstebekgiller’in yakın dostlarıdır. Vaktiyle, yaptığı kötülükler yüzünden, ağaca dönüşen Gölge’yi, Köstebekgiller’den Köstan Amca, iyi bir insan olması sözüne karşılık kurtarmıştır. Fakat Gölge, sözünde durmaz. 

Şafakla Dönenler

Yön: Murat Eroğlu 
Oyn: Mehmet Ünal, Gürkan Korkmaz 
Tür: Dram

Film, bir şehrin lüks gökdelenlerinin dibinde, hem kendi içine kapalı hem de dinamik bir dünya olan bir sebze halinde, geceleri zor şartlarda çalışmalarına rağmen, insanlıklarını kaybetmeyen bir baba ile küçük oğulun hikâyesini anlatıyor. 

Gençlik

Yön: Paolo Sorrentino 
Oyn: Michael Caine, Harvey Keitel 
Tür: Dram

Fred ve Mick iki eski arkadaştır. İki kafadar, yılların yorgunluğunu atabilmek için Alplerin kalbine doğru yolculuğa çıkarlar. İkili, otelde hem kendi çocukları hem de yeni jenerasyonun eğilimlerine dair yeni bakış açıları edinirler. 

Şevkat Yerimdar 2

Yön: Bülent İşbilen 
Oyn: Özgürcan Çevik, Başak Parlak 
Tür: Komedi

Şevkat, düğün yapmak için dedesinden kalan evini satmak üzere Ankara’ya gider. Ancak Şevkat’in planları altüst olur. 

Karlar Kralı Norm

Yön: Trevor Wall 
Oyn: Rob Schneider, Heather Graham 
Tür: Animasyon

Kendi halinde yaşayan Norm'un yaşam alanına lüks bir otel yapmaya kalkan çılgın bir işadamıyla olan serüvenlerini izleyeceğiniz filmde, Norm ve arkadaşları New York'ta binbir maceraya atılır. 

Çılgın İhtiyar

Yön: Dan Mazer 
Oyn: Robert De Niro, Zac Efron 
Tür: Komedi

Evlilik arifesindeki Jason ve eski asker emeklisi büyükbabası Dick, bahar tatili için soluğu Florida'da alır. Damat olmak üzereyken Jason'ı zorlu sınavlar beklemektedir. 

Dedemin Fişi

Yön: Meltem Bozoflu 
Oyn: Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener 
Tür: Komedi

Çirci Ailesi’nin reisi Salih Bey'in beyin ölümü gerçekleşmiştir. Ancak yaşam destek ünitesine bağlı şekilde hayattadır. Ancak fişin çekilmesi gerçekleşmeden önce miras peşindeki çocuklar adamın başına üşüşecektir.