Ölüm Emri

Vizyonda bu hafta...

Film, Nairobi'li teröristlerin yerini bulmak için düzenlenen askeri bir operasyonu konu ediyor.

Yön: Gavin Hood 

Oyn: Helen Mirren, Aaron Paul 
Tür: Gerilim

Londra merkezli ordu istihbarat komutanı Albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya'daki karargahlarından kaçırabilmek için gizli bir operasyona uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda "ele geçirme" değil "öldürme" operasyonuna dönüşür. Nevada'daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görür. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.

Zoolander 2

Yön: Ben Stiller 

Oyn: Ben Stiller, Owen Wilson 
Tür: Komedi

Zamanının moda ikonu Derek, Hansel ile birlikte tekrardan podyumlar dönmeye karar verirler. Ancak zaman Derek ve  Hansel'e acımasız davranır. İşler tahmin ettikleri gibi kolay olmayacaktır. Podyumlar artık sosyal medyanın elindedir.

Ölümcül Oyun

Yön: Veronika Franz, Severin Fiala 
Oyn: Susanne Wuest, Lukas Schwarz 
Tür: Korku

Yazın en sıcak günlerinde, mısır tarlaları  arasında bir taşra evinde, 9 yaşındaki ikiz kardeşler annelerinin eve geri dönmesini beklemektedirler. Anne eve gelir ama estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlıdır. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çocuklar bu kadının kendi anneleri olup olmadığından şüpheye düşerler. 

Yeniden Başla

Yön: Jean-Marc Vallée 
Oyn: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts 
Tür: Dram

Eşini trafik kazasında trajik bir şekilde kaybeden Davis, duygusal bir çöküntü yaşamaktadır. Bir gün parasını kaptırdığı bankamatiği üreten şirkete bir şikayet mektubu yazar. Davis, bu mektup sayesinde şirketin müşteri temsilcisi Karen ile yakınlaşacak.

Cesur Horoz

Yön:  Gabriel Riva Palacio 
Oyn: Bruno Bichir, Carlos Espejel 
Tür: Animasyon

91.1

Yön: Mustafa Haktanır 
Oyn: Ali Barkın, Güneş Sayın 
Tür: Komedi

Alper, arkadaşı Soner'in Hazan ile olan ilişkisini kurtarmaya çalışır. Aynı şehrin başka bir semtinde 20'li yaşlarını yaşayan Hakan, Barkın ve Serhat tatil yapmak için ailelerinden para çalarlar. Bu şehirde yaşayan 12 yaşındaki Mustafa ve arkadaşı Emre’nin hayali bir radyoda yayın yapmaktır. 

Azem 3: Cin Tohumu

Yön: Hürcan Emre Yılmazer 
Oyn: Veysi Alışkan, Yeşim Egemen 
Tür: Korku

1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerinden kız alıp verecek, birbirlerinin cenazesine katılacak kadar yakınlaştırır. Birçok ulema, hüddam aracılığıyla cin kabileleri ve köy insanları arasında ruhani anlaşmalar yapılır.

Baba Mirası

Yön: Sefa Özçelik, Betül Altıner  
Oyn: Yakup Yavru, Mehmet Emin Eren  
Tür: Komedi

Bir baba evlatlarına bir miras bırakır. Fakat mirasa sahip olabilmeleri için babalarının şart koştuğu bazı şeyler vardır. Babalarının vasiyeti gereği 3 kardeş köye yerleşirler. Köy hayatına oldukça yabancı olan 3 kardeş yeni hayatlarında birbirinden komik olaylar yaşar. 

Türk Lokumu

Yön: Deniz Denizciler 
Oyn: Yusuf Karakuyu, Alper Rende 
Tür:  Komedi

Anadolu’da bir devlet okulunda okuyan Niyazi, İstanbul’daki bir Amerikan kolejinde yatılı ve burslu okumak için teklif alır. Koleje yazılan Niyazi bir süre sonra bambaşka birine dönüşür.

Küçük Esnaf

Yön: Bedran Güzel 
Oyn: İbrahim Büyükak, Gupse Özay  
Tür: Komedi

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar'a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. 

Kızkaçıran

Yön: Korhan Uğur 
Oyn: Atıf Emir  enderlioğlu, Ceren Benderlioğlu,  
Tür: Komedi

Çılgın âşık Ahmet düğünden gelin kaçırır ama ortada ufak bir hata, hatta sürpriz vardır; eski aşkı Gül'ü, yani gelini damatla beraber kaçırmıştır! Gelin arabasında kaçırılan Gül'ü pek çok sürpriz bekler.