Netflix en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Amerikalı film-dizi yapımcısı ve dağıtıcısı Netflix, en çok izlenen 10 filmi açıkladı. Listede şaşırtan yapımların olmasına karşın ilk sırada Chris Hemsworth'lı Extraction yer alıyor. Extraction, uzun bir süredir bu rekoru elinde bulunduran Bird Box'ı önemli bir farkla geride bırakmaya başarmış. Listenin 6. sırasında ise Al Pacino, Robert De Niro ve Joe Pesci'li The Irıshman yer alıyor.

Netflix, dijital ortamda en çok izlenen 10 filmi açıkladı. Dünya genelinde birçok kullanıcı tarafından kullanılan dijital film, dizi ve içerik yayınlayıcısı Netflix'in yayınladığı listede Chris Hemsworth'lu Extraction, Al Pacino, Robert De Niro ve Joe Pesci'li The Irıshman, Bird Box gibi filmler yer alıyor.  

Netflix'in yayınladığı veriler her bir film için ilk dört haftalık izlenme rakamlarını gösteriyor. Extraction ilk dört haftasında 99 milyon farklı hesap tarafından izlendiği açıklandı. Listenin ikinci sırasındaki Bird Box ise 89 milyon farklı hesapta izlenmiş. Bird Box burada ayrıca listenin en eski yapımı olarak dikkat çekiyor. 

İŞTE EN ÇOK İZLENEN 10 FİLM