Kral için Hologram

Vizyonda bu hafta...

İşleri yolunda gitmeyen Alan Clay, bir ekiple girişim fikirlerini paylaşmak için soluğu Arabistan’da alır. 

Yön: Tom Tykwer 

Oyn: Tom Hanks, Tom Skerritt, Ben Whishaw 
Tür: Dram

Alan Clay, Amerikalı bir işadamıdır. İşleri yolunda gitmemektedir ve iflasın eşiğine gelmiştir. Bu durumdan kurtulabilmek için Anthony, gençlerden oluşan bir takımla birlikte Suudi Arabistan'a gider. Anthony orada IT endüstrisi üzerine girişim fikirlerini paylaşmaya çalışır. 

Avcı: Kış Masalı

Yön: Cedric Nicolas-Troyan 

Oyn: Chris Hemsworth, Charlize Theron 
Tür: Aksiyon

Buz Kraliçesi, Chris Hemsworth ile güçlerini birleştirerek kardeşi Ravenna'yı diriltmeye çalışır. Film sihirli aynanın peşine düşen ikiliyle, bir diğer avcı olan Jessica Chastain'ın arasındaki mücadeleyi işliyor. 

Baskın Günü

Yön: James Watkins Oyn: 
Idris Elba, Richard Madden 
Tür: Aksiyon

Michael Mason içinde cüzdandan daha fazlası olan bir çantayı çalınca, bir anda CIA’nın bir numaralı hedefi haline gelir. Söz konusu olayı sahada inceleyen CIA ajanı, olayların büyüyeceğini fark eder. 

Kor

Yön: Zeki Demirkubuz 
Oyn: Aslıhan Gürbüz, Taner Birsel, 
Tür: Dram

Eşi Cemal’in Romanya’ya kaçak işçi olarak gitmesinin ardından elbise dikerek geçimini sağlayan Emine, eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya, Emine’ye yardım etmeye karar verir.  

Saklı

Yön: Selim Evci 
Oyn: İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, 
Tür: dram

Mahir Bey, başarılı bir müzisyendir. Duru ise henüz üniversiteye giden, biridir. Mahir Bey ve kızının okul arkadaşı Duru'nun arasında adı konulamayan bir çekim oluşur. 

Şeytan Pabuçta

Yön: A. Cengiz Mert 
Oyn: İhsan Dayanç, Sancak Bayraktar 
Tür: Korku

Arif, işleri yolunda gitmediğinden, maddi çözümü ancak define avcılığında bulur. Fakat bu durum öyle bir takıntı haline gelirki ailenin başına ilginç olaylar gelir. 

Genç Pehlivanlar

Yön: Mete Gümürhan 
Oyn: Muhammed Ceylan, Baran Kendirlioğlu 
Tür: Belgesel

Amasya'da kurulmuş olan Güreş Eğitim Merkezi'ndeki genç yaştaki pehlivan adayları, yatılı eğitime başlar. İlk kez ailelerinden ayrılan çocuklar bir gün güreş dalında dünya şampiyonu olmayı hedefliyor. 

Babaların Babası

Yön: Raşit Çelikezer 
Oyn: Menderes Samancılar, Ali Sürmeli  
Tür: Komedi

Mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenen Nejdet, onlara bir ders vermek ister. Hazırladığı sürprizin en büyüğü ise herkesten sakladığı oğludur. 

Yolculuk

Yön: Mustafa Kenan Aybastı 
Oyn: Cezmi Baskın, Bedia Ener 
Tür: Dram

FİLMDE kimlik karmaşası yaşayan Mehmet yer alıyor. Bir yanda baskıcı babası, diğer yandan Suriye’de savaş devam ederken Mehmet ilk büyük aşkıyla burada tanışır.  

Küçük  Kral

Yön: Sandor Jesse 
Oyn: Paul Falk, Otto Sander 
Tür: Çizgi film

Film babasının ölümüyle tahta geçen Macius'un kendisinin saflığından faydalanmaya çalışan ağır devlet yüklerine nasıl direndiği anlatıyor.

Kuzular Kurtlara Karşı

Yön: Andrey Galat 
Tür: Çizgi Film

Sihirli bir dünyada bir koyun sürüsü kendi halinde yaşar. Ancak bu mutluluk yakınlardaki bir vadiye inen kurt sürüsü nedeniyle  bir anda bozulmaya başlar. 

Kabr-i Cin: Mühür

Yön: Volkan Adıyaman 
Oyn: Turgay Başyayla, Sevil Uyar 
Tür: Korku

1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını çözmek için Mısır’ın Buhariye şehrine gider. Buhariye valisinin kızının içine cin girmiştir ve çıkartılması gerekmektedir. Bunu yapabilecek tek kişi Demirci'dir. Büyük uğraş sonunda Demirci cini çıkarır. Cin büyük bir intikam yemini eder. 

Yola Geldik

Yön: Haydar Işık 
Oyn: Ozan Dağgez, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu 
Tür: Komedi

Kutay ve Yusuf bir benzin istasyonunda çalışan iki arkadaştır. Bir akşam felekten bir gece çalmak isteyen ikili dükkânın kasasındaki paraları alarak eğlenmeye gider.