Kahkaha Makinesi Kalust Şalcıoğlu

Oyuncu Kalust Şalcıoğlu, Taş Film – İhsan Taş’ın yapımcılığını üstlendiği ve Wilma Elles, Eşref Kolçak, Nuri Alço, Yavuz Karakaş, Coşkun Göğen, Hülya Polat, Alparslan Özmol, Yakup Yavru gibi başarılı oyuncuların rol aldığı komedi filmi “Temel ile Dursun İstanbul’da” filmi ile güldürmeye devam edecek.

Kanal D “Arka Sokaklar” dizisi ve TRT1 “Sen Olsan Ne Yapardın?”da oynayan, Tiyatroname Esatgil Oyuncuları’nın bu sezon sahnelenen vodvil tarzı iki tiyatro oyunu “Kiraz Zamanı” ve “Çilekli Spagetti”de, tiyatro severleri kahkahaya boğan ve bunu sık sık sosyal medya hesaplarında paylaşan Şalcıoğlu; “Temel ile Dursun İstanbul’da”da canlandırdığı otoparkçı karakterinin, Alay Cihan ve Tahsin Taşkın’la sürekli yollarının kesişmesi üzerine, iki başarılı oyuncunun kâbusu haline geliyor.

5 Şubat 2016’da gösterime girecek “Temek ile Dursun İstanbul’da” filmini sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşan Şalcıoğlu; sözleşmesini imzaladığı yeni sinema filmi “Masal Gibi”nin çekimleri için, Mart ayında üç haftalığına Amasra’ya yerleşecek... “Masal Gibi”, Fikir / Sanat / Medya ve Efektif Sanat‘ın yapımcılığında, Ramazan Özer ve Fatih Gürler’in yönetmenliğiyle hayat bulacak... İyi bir aktör olmanın anahtarının kendini geliştirmekte yattığını vurgulayan Kalust Şalcıoğlu, 2016 yazını New York’taki The Actors Studio’nun iki ay süren oyunculuk kampında geçirecek.