İyileşmek için sahnedeler

16 tiyatro ekibi perdelerini depremden etkilenenler için açıyor. ‘İyileşmek İçin Sahnedeyiz' adı altında 18 oyundan elde edilecek gelir konteyner yaşam alanı için kullanılacak.

Arsız Kumpanya ve T1 Yapım Sanat öncülüğünde 16 tiyatro ekibi, 10-25 Mart tarihlerinde oyunlarını depremden etkilenenler için oynayacak. "İyileşmek İçin Sahnedeyiz" kampanyası kapsamında elde edilecek bilet geliri, tiyatrolar.com üzerinden depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışan İyilik Melekleri Derneği'ne bağışlanacak.

GELİRİ KONTEYNER KENTE

Etkinlik kapsamında 'Harika Şeyler Listesi', 'Ceviz Ağacı', 'Dublörün Hikâyesi', 'Kelepçe Kullanma Kılavuzu', 'Mahkumlar', 'Ne Evet Ne Hayır', 'Fobos', 'Küçük Bir Rica', 'Hayaller Müzesi', 'Sanki Hiç Unutmayacakmış Gibi', 'Herkes Kocama Benziyor', 'N'Olcak Bu Yusuf Umut'un Hali', 'Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler', 'Yok Olma Çağı', 'Her Şey Gözümüzün Önünde Oldu', 'HooP Gitti Kafa', 'Prima Facie' ve 'Ahretlik' oyunları sergilenecek. 18 farklı oyunun tiyatroseverlerle buluşacağı etkinlikten toplanacak para, deprem bölgesinde konteyner yaşam alanının kurulması için kullanılacak.