Hayvansever ünlülerden muhteşem sergi

Soul'n Art Galeri, ''Sanatın İyi'leştiren Ruhu''nu fayda ve fark yaratan sanat buluşmaları ile sergilemeye devam ediyor!

Profesyonel fotoğraf sanatçılarının yanı sıra aynı zamanda hayvan haklarını da savunan sanatçılar  kolektif bir değer yaratma amacıyla Soul'n Art çatısı altında karma bir fotoğraf sergisi düzenliyor. 


Bir fark yaratmak için gerçekleştirmek istedikleri bu sergi ile herkesin ortak aklını ve kalbini paylaşırken, fotoğrafların satış gelirinin bir kısmı Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği’ne (SHKD) aktarılacak.
“alphabetic” başlıklı sergiye Zerrin Tekindor, Tan Sağtürk, Ahmet Mümtaz Taylan, Ümit Karalar, Ege Aydan gibi bir çok ünlü isim destek verdi.    
 
Ünlü fotoğrafçı Arnold Newman'ın dediği gibi; "Bir çok fotoğrafçı daha iyi kamera aldıklarında daha iyi fotoğraflar çekeceklerini düşünürler. Daha iyi bir kamera,kalbinde ya da kafanda birşey yoksa, senin için birşey yapamaz" sözüne inanan ünlüler, "kalbinde ve kafasında aynı şeylerin bulunduğuna inandıkları tüm medya üyelerini  19 Ocak'taki Soul'n Art Galeri'deki "alphabetic" karma fotoğraf sergisine bekliyor.