Hatay'a bilim ve sanat atölyeleri kuruluyor

Hayaller Gerçek Olsun Derneği, deprem bölgesi Hatay'da çocuklar için yapılacak ekolojik okul projeleri için bağış gecesi düzenledi. Etkinlikte Haluk Levent sahne aldı.

RECEP ASLAN

Bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla kurulan Hayaller Gerçek Olsun Derneği Hatay'da gerçekleştirecekleri ilk projelerine kaynak yaratmak amacıyla özel bir bağış gecesi düzenledi. Hatay'da hayata geçirilecek 'Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri Projesi', Milli Eğitim Bakanlığı, Hatay Valiliği ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülecek. Grand Cevahir Otel'de gerçekleşen gecede Haluk Levent konser verdi.

Hayaller Gerçek Olsun Derneği Başkanı Ebru Cevahir, "Eğitimden, okullardan yola çıktık. Bu doğrultuda ilk projemizi deprem dolayısıyla büyük yara alan Hatay için planladık. Hatay'da çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik bilgi ve beceri atölyelerinin bulunacağı Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haluk Levent, dernek görevlileriyle daha önce Hatay'a gittiklerini söyleyerek, "Okullar yapılmaya başlandı" dedi. Açık arttırmada Galatasaraylı Mauro Icardi'nin imzalı forması, Fenerbahçe Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı iki forması ve bir adet Beşiktaş Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı forması satışa sunuldu.