Five Nights at Freddy's (FNAF) filmi vizyon tarihi belli oldu! FNAF filmi ne zaman çıkacak?

Yönetmenliğini Emma Tammi'nin üstlendiği Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece (FNAF) filminin vizyon tarihi belli oldu. Five Nights at Freddy's oyunu hayranları tarafından kült hâline getirilen FNAF filmi, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear'ın Pizza Dükkanı'nda çalışmasını konu alıyor. Filmin Türkçe adı Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece olarak duyuruldu. Peki FNAF filmi ne zaman çıkacak? İşte Five Nights at Freddy's (FNAF) filmi vizyon tarihi ve konusu

FNAF filmi için heyecanlı bekleyiş son buluyor. Başrollerinde; Josh Hutcherson, Matthew Lillard ve Elizabeth Lail'in yer aldığı Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece (FNAF) filminin çekimleri tamamlandı. Scott Cawthon tarafından geliştirilen hayatta kalma-korku oyununu olan Five Nights at Freddy's'den esinlenilen Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi vizyona giriyor. Peki FNAF filmi ne zaman çıkacak? İşte Five Nights at Freddy's (FNAF) filminin vizyon tarihi

FNAF FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Five Nights at Freddy's oyunu beyaz perdeye uyarlandı. Filmin Türkçe adı Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece olarak duyuruldu. 2017'de imzalanan bir anlaşmayla Blumhouse Productions oyunun film uyarlamasını yapma hakkını elde etti. Five Nights at Freddy's (FNAF) filminin çekimleri birkaç gecikmenin ardından tamamlandı.

Five Nights at Freddy's (FNAF) Filmi, hem sinemalarda hem de Peacock yayın platformu üzerinde 27 Ekim'de vizyona girecek.

IMDB sayfasına göre filmin ve oyunun ana kötü karakteri olan William Afton'ı ise Matthew Lillard canlandıracak. Kendisini Scooby Doo filmlerindeki Shaggy rolü ile tanıdığımız Lillard'a, Josh Hutcherson (Hunger Games), Ryan Reinike ve Elizabeth Lail gibi isimler eşlik edecek.

FİVE NİGHTS AT FREDDY'S (FNAF) FİLMİNİN KONUSU

FNAF filmi, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear'ın Pizza Dükkanı'nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy'nin Pizza Dükkanı'ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.

Five Nights at Freddy's, Scott Cawthon tarafından geliştirilen hayatta kalma-korku oyunudur. Oyunun konusu "Freddy Fazbear's Pizza" adlı kurgusal bir pizza restoranında geçmektedir. Oyunda güvenlik görevlisi olarak çalışan oyuncunun amacı, hareket eden animatronik robotları güvenlik kameralarından izleyip kendini onlara karşı korumaktır.