Emre Aydın 30 Ağustos'ta Denizli'de sahne aldı

Ünlü rockçı Emre Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli'de sahne aldı. Emre Aydın'ı binlerce kişi dinlemeye geldi.

IHA

Emre Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli'de sahne aldı. Emre Aydın konserine katılan Denizlililer, büyük zaferin 101. yıldönümü coşkusunu doyasıya kutladı. Meydanı hınca hınç dolduran on binlerce vatandaş, Emre Aydın'ın şarkılarına hep birlikte eşlik etti.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve on binlerce vatandaş katıldı. Ünlü şarkıcı en sevilen şarkılarını seslendirirken, vatandaşlar da şarkılara coşkuyla eşlik etti. Konser sonrası sahneye çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşerilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlayarak, "Bu ülkenin bugünlere gelmesinde canını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü de saygı ve hürmetle anıyorum" dedi.

"CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR OLACAKTIR"

Başkan Zolan, meydanı dolduran on binlerce Denizliliye seslenerek, "Bugün burada bu bayrağın altında bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunun bedeli ödendi. Bedelini ödeyenler de şehitlerimiz, gazilerimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzdür. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Onların emanetini, bu güzel ülkemizi, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacak inşallah" dedi. Sanatçı Emre Aydın ile selfie çektiren Başkan Zolan daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.