‘Dünyanın En Çılgın Gösterisi’ İstanbul'da!

Tüm dünyada milyonlarca izleyici ile buluşan ‘dünyanın en çılgın gösterisi’ unvanlı Fuerza Bruta, Vakkorama ve Power Group işbirliği ile Volkswagen Arena’da 16-27 Kasım tarihleri arasında sahneleyeceği gösteriler için İstanbul’a geldi.

İspanyolca’da “Ağzı açık bırakacak, Şaşırtıcı, Heyecan verici” anlamına gelen Fuerza Bruta, 10 yılda 29 ülke ve 54 şehirde, 5000’in üzerinde performans ile 5 milyon tarafından heyecanla izlendi. De La Guarda’nın dünyaca ünlü yaratıcılarından Arjantinli dahi Diqui James’in oluşturduğu sahne düzeni ile Latin Grammy Ödül Töreni'nde aday gösterilen bu nefes kesen dinamik gösteri, dev kadrosuyla İstanbul’da izleyicilere müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir gösteri sunacak.  


Sahnede 36 kişilik bir kadro ile gösteri gerçekleştirecek olan Fuerza Bruta için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Muhteşem gösteride kullanılacak tonlarca teknik malzeme 5 TIR ile İstanbul’a getirildi. Toplamda 154 kişilik  prodüksiyon ekibiyle 4 gündür hazırlıkları devam eden show’da  kurulum sürecinin sonuna gelindi. 

İzleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatacak olan Fuerza Bruta, aynı zamanda sahne arkası olmayan tek show olarak biliniyor.