Çakallarla Dans ve Seksenler'in senaristleri 19. Çocuk Filmleri Festivali'ne katılacak

ürkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılında bugüne gerçekleştirilen ''19. Çocuk Filmleri Festivali'' başladı. ''Görevimiz Tatil'' ve ''Çakallarla Dans'' filmlerinin senaristlerinden Ali Tanrıverdi ile ''Seksenler'' ve ''Çocuklar Duymasın'' dizilerinin senaristlerinden Etem Caner Karaüç festivalde düzenlenen yazarlık atölyelerine katılacak. Festival, 30 Nisan'a kadar devam edecek.

AA

Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004'ten itibaren gerçekleştirilen "19. Çocuk Filmleri Festivali" başladı.

Çocukların sanatsal üretimle iç içe olmalarını, sinemayla tanışmalarını ve erken yaşta sinema kültürü edinmelerini hedefleyen festivalde, film gösterimlerinin yanı sıra yazarlık ve oyunculuk atölyeleri de düzenlenecek.

"Görevimiz Tatil" ve "Çakallarla Dans" filmlerinin senaristlerinden Ali Tanrıverdi ile "Seksenler" ve "Çocuklar Duymasın" dizilerinin senaristlerinden Etem Caner Karaüç festivalde düzenlenen yazarlık atölyelerine katılacak.

Oyuncu Burcu Kara ile Mert Arat'ın deneyimlerini çocuklarla paylaşacağı festivalde ayrıca Ayşe Melike Çerçi ve Fatma Yılmaz 8-13 yaşındaki çocuklara oyunculuk ve drama atölyeleri verecek.

Festival, 30 Nisan'a kadar devam edecek.