Bütün Kadınların Kafası Karışıktır MOİ Sahne'de

Ece Temelkuran'ın aynı adlı kitabından esinlenerek yazılan komedi oyunu 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır', 15 Ekim Cumartesi günü, İstanbul’un en büyük sahnelerinden MOİ Sahne'ye dikkat çekici ekibi ile güldürmeye geliyor

Ece Temelkuran'ın aynı adlı ilk kitabından esinlenerek yazılan 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' adlı tiyatro oyununu seyirciyle buluşturuyor. 'Kara Komedi' tarzdaki oyun, tanınan ve sevilen oyuncular Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik'in muhteşem oyunculukları ile seyirciyi güldürürken düşündürüyor.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun sanatseverlerle buluşturduğu oyunun yönetmenliğini, ödüllerle dolu oyunculuk kariyerine bu projeyle yazar ve yönetmenliği de ekleyen Selen Uçer yapıyor. İddialı kadrosunun, alışkın olunan ama bir o kadar da eğlenceli ve sıradışı karakterleri canlandırdığı 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' oyununda, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesi, kadınların kafasındaki 'sistemli karışıklık', sorgulanıyor.

Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal'ın geçirdiği buhran sonucu intihar girişiminde bulunması, komşularının onu engellemeye çalışması, bu sırada gerçekleşen diyaloglar ve yüzleşmelerin konu alındığı oyun, bir bunalım komedisi olarak seyirciyi etkisi altına alıyor.
15 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 20.30’da Başakşehir’de yer alan Mall of İstanbul MOİ Sahne’de izlenebilecek oyun için biletler, MOİ Sahne gişe ve www.biletix.com’dan temin edilebiliyor.