Bu gece kaçmaz

‘Dünya Dans Günü’, her yıl olduğu gibi Adana’da da kutlanacak. Kentin önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan Ata Ivak tarafından organize edilecek etkinliğe, 29 Nisan’da Sheraton Adana Oteli ev sahipliği yapacak. Gecede ‘Türkiye Dans Şampiyonları’ Burçin Beril Tıraş ve Yunus Emre çifti de sahne alıp, hünerlerini sergileyecek.

Adana, ‘Dünya Dans Günü’ne görkemli bir geceyle hazırlanıyor. Kentin önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan Ata Ivak tarafından, her yıl olduğu gibi bu yıl da nisan ayının son gecesinde; 29 Nisan’da dans tutkunlarını buluşturacak. ‘Türkiye Dans Şampiyonları’ Burçin Beril Tıraş ve Yunus Emre çiftinin de katılacağı ‘Dünya Dans Günü’ kutlaması için şimdiden geri sayım başladı.

 
DANS TUTKUNLARI BULUŞACAK

‘Dünya Dans Günü’, tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. O etkinliklerden birine de 9 Nisan Cuma günü Sheraton Adana Oteli ev sahipliği yapacak. Adana’nın önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan Ata Ivak tarafından düzenlenecek özel gece, aynı zamanda da dans tutkunlarını bir araya getirecek. Nisan ayının son cuma akşamında organize edilecek etkinlikte katılımcıları sürprizler de bekliyor.

 
ŞAMPİYONLAR DA KATILACAK

Etkinlikle ilgili bilgi veren My Dance Kurucusu Ata Ivak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da dansın gecesini kutladığımız nisan ayının son cuma akşamında yine bir araya geleceğiz. ‘Türkiye Dans Şampiyonları’ Burçin Beril Tıraş ve Yunus Emre çifti de harika danslarıyla ve geceye özel yapacakları şovlarla bize eşlik edecek. Şampiyonlarımız ayrıca katılımcılara 2 saatlik özel bir dans eğitimi de verecek” dedi.


 
BU GECEYİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Ata Ivak, “Dünya Dans Günü’nde, Adana’nın en kaliteli sahnesinde bizlerle birlikte olmak ve çılgınca eğlenip, birbirinden hareketli müzikler eliğinde dans etmek isteyen herkesi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Dans tutkunlarına bizden çağrı; ‘Bu geceyi sakın kaçırmayın’. My Dance ekibi olarak, her zaman olduğu gibi bugüne özel keyifli sürprizler de hazırladık. Biletleri tükenmeden alın derim” ifadesini kullandı.