Bahadır Yenişehirlioğlu Yalova Belediyesi'nin düzenlediği kitap fuarında okuyucuları ile buluştu

Bahadır Yenişehirlioğlu, Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı programı kapsamında Yalovalı okuyucuları ile bir araya geldi. Bahadır Yenişehirlioğlu kendisini dinlemeye gelenlere, çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

IHA

Yazar, oyuncu ve hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu, Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı çerçevesinde Yalovalılarla buluşturdu. Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde söyleşiye katılan misafirlere okumanın ve bilginin öneminden bahseden Yenişehirlioğlu, burada katılımcılara çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; ilk olarak kendini tanıtan ve okumanın önemine değinen Yenişehirlioğlu, hukukçuluk mesleğini uzun süre icra ettiğini, birçok ülke hakkında halklar ve toplumlar üzerine araştırmalarda bulunduğundan bahsetti.

Soru cevap eşliğinde devam eden söyleşi sonrasında Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Yenişehirlioğlu'na söyleşisi için teşekkür ederek Yalova kağıdından hat sanatı ile isminin yazılı olduğu tabloyu hediye etti.

Programın sonunda ise katılımcılar kitaplarını imzalatırken Bahadır Yenişehirlioğlu ile sohbet etme fırsatı buldular.