5. Beyoğlu Gençlik Şöleni Okçuluk Turnuvası ile başlıyor

Beyoğlu Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvası başlıyor. 13 Mayısta Okçular Vakfı’nda yapılacak turnuvada, Beyoğlu’ndaki 14 ortaokul ve 8 liseden 175 öğrenci hedefi tutturmak için kıyasıya yarışacak.

Beyoğlu Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçular Vakfı’nda yapılacak olan ‘Okullar Arası Okçuluk Turnuvası’ ile başlıyor. 13 Mayıs Cuma günü saat 10.00‘da başlayacak Beyoğlu’ndaki 14 ortaokul ve 8 liseden 175 öğrencinin hedefi tutturmak için kıyasıya yarışacakları turnuvada, 5 ve 6. sınıflar Minik Kız, Minik Erkek, 7. ve 8. sınıflar Yıldız Kız, Yıldız Erkek ile Lise Genç Kız, Genç Erkek olmak üzere 6 farklı kategori bulunuyor. Turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları da aynı gün düzenlenecek olan ödül töreniyle takdim edilecek. 

OKÇULUK EĞİTİMLERİNE BU DÖNEM 12 BİN ÖĞRENCİ KATILDI

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Okçular Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Okçuluk Eğitimlerine bu eğitim döneminde 12 bine yakın öğrenci katıldı. Beyoğlu’ndaki ortaokul ve lise öğrencileri, kendi okullarında beden eğitimi ders saatlerinde katıldıkları eğitimler ile okçuluğun esaslarını öğrendiler. Bu eğitimler esnasında yetenekleri ile dikkat çeken ve turnuvaya katılmak için istekli olan 175 öğrenci, Okullar Arası Okçuluk Turnuvası’nda hünerlerini gösterip, kupa için kıyasıya yarışacaklar.