3 yıl sonra sunuculu olarak yapılacak Oscar töreninde en büyük aday Tom Holland

İngiliz aktör Tom Holland Oscar ödül töreninde Akademi'nin sunucu adayları arasına girdi. Son olarak gişe rekorları kıran Spider-Man: No Way Home filminde Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile rol alan oyuncu Tom Holland Oscar ödül töreninde sunucu olabilir.

aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Son 2 yıldır sunucusuz olarak yapılan Akademi ödüllerinin bu yılki en büyük adayı Örümcek Adam filminin başrol oyuncusu Tom Holland olarak görülüyor. Bir röportajda teklif ederlerse Oscar töreninde sunuculuk yapmak istediğini belirten İngiliz oyuncuya Akademi yetkilileri tarafından teklif götürüldüğü iddia edildi.

İlk olarak 1929 yılında Los Angeles'ta verilmeye başlayan ve yılda bir kez düzenlenen dünyanın en prestijli ödüllerinden Akademi Ödülleri yılın enlerini belirliyor. Akademi üyelerinin oyları ile belirlenen ödüller sinema dünyasında bir başarı göstergesi olarak kabul ediliyor.

3 YILDIR SUNUCUSUZ

2019, 2020 ve 2021 yılında sunucusuz olarak dağıtılan Oscar ödülleri bu yıl ilk kez sunuculu olarak yapılacak. Dolby Theatre'da düzenlenecek ödül töreni 27 Mart'ta ABD'nin Los Angeles kentinde gerçekleştirilecek.

ABC'nin başkanı Craig Erwich sunucunun kim olacağıyla ilgili ayrıntı vermezken "Belki ben olabilirim" diyerek şaka yaptı. Gişe rekorları kıran yılın en başarılı filmlerinden 'Spider-Man: No Way Home'un yıldızı Tom Holland'ın hayranları oyuncunun sunuculuk görevinin verilmesini talep ediyor.

EN BÜYÜK ADAY TOM HOLLAND

Genç oyuncu Tom Holland daha önce teklif ederlerse törende sunuculuk yapmayı çok isteyeceğini belirtmişti. Hollywood Reporter'ın aktardığına göre Akademi yetkilileri bu olasılığı görüşmek için oyuncuyla bağlantıya geçti.