1 yıl sonra yeniden notalar yükselecek

Normalleşmeyle birlikte kültür sanat etkinlikleri de hız kazandı. Yurdun dört bir yanında konserler, bale ve tiyatro oyunları sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), yaz konseri 'Klasik Akşamı' ile başlıyor. Topluluk, 5 Temmuz'da saat 21.00'de, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde sahne alacak. Konser, şef Hasan Niyazi Turna yönetiminde solist Sertaç Çevikkol'un katılımıyla gerçekleşecek.

NAPOLİTEN ŞARKILAR

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen '3'üncü Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri', bugün Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nün sahneleyeceği "Napoliten Şarkılar-Türk Tenorları" konseriyle başlayacak. 9 Temmuz'da "Tango Tango" konseri verilecek. 10 Temmuz'da Devlet Tiyatroları, Moliere'in dünya klasiği "Cimri" oyununu sergileyecek. Ankara Devlet Opera ve Balesi solist ve orkestra sanatçılarından oluşan Evrensel Enseble, 17 Temmuz'da Ankara Devlet Opera ve Balesi bale sanatçıları ile tango akşamı düzenleyecek. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası tarafından ise 13 Temmuz'da "Bodrum Kalesinde Dünya Müzikleri", 22 Temmuz'da Belkıs Özener ile Çiğdem Gürdal'ın solistliğinde "Yeşilçam Şarkıları" konserleri gerçekleştirilecek. 1-5 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye MotoFest'te ise ünlü isimler sahne alacak. Etkinlikte Mustafa Ceceli, Cem Adrian, Haluk Levent, Merve Özbey, Kıraç, İrem Derici ve Cenk Eren konser verecek.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde konser verecek,

Evrensel Enseble, 17 Temmuz'da Bodrum Kaleiçi'nde Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarıyla tango akşamı düzenleyecek.