Zuchex'te bu yıl hedef 1 milyar dolar ticaret

Sektöründe yılın dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 16 Eylül'de 31. kez kapılarını açıyor.

650 katılımcı firmayla yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin satın almacının bir araya geleceği Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 2 yılın ardından 16 Eylül'de kapılarını açılıyor. Bu yıl ihracatını 5 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen sektörün fuarı Zuchex 2021, 31'inci kez düzenlenecek. Fuarda 1 milyar doları aşkın ticaret gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

108 ÜLKE KATILMIŞTI

Son buluşmada 108 ülkeden 32 bin 734 satın almacıyla 574 katılımcı firmayı bir araya getiren ve 1.5 milyar doları aşan iş hacmi yaratan Zuchex'in, gösterdiği başarıyı bu yıl da tekrarlayacağını vurgulayan Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, "Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Balkanlar, Ortadoğu, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce satın almacı, katılımcımız olan pazar lideri marka ve üreticilerin en yeni tasarımlarını, en avantajlı koşullarla tedarik edebilecek" dedi.