Zuchex, kapılarını 33'üncü kez açıyor

Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 16–19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde düzenlenecek.

Bu yıl 33. kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 16–19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde düzenlenecek. Fuarda, ev ve mutfağa dair en yeni tasarımların yanı sıra otel, restoran ve kafelerin ihtiyaç duyduğu mutfak ürünleri, masa üstü sunum ve servis ekipmanları ile aksesuar setlerine yönelik kurumsal çözümler de sergilenecek. Zuchex 2023'ü ziyaret edecek sektör profesyonelleri, HORECA ile ilgili yeni koleksiyonları ve fark yaratan tasarımları, onların üreticisi firmaların standlarında yerinde görme ve avantajlı koşullarla doğrudan satın alma fırsatı bulacak.

1200 MARKA KATILACAK

Tarsus Fuarcılık tarafından Ticaret Bakanlığı, Züccaciyeciler Derneği, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri ve KOSGEB destekleriyle yapılacak Zuchex'e, yurt içi ve yurt dışından 1.200'ün üzerinde marka katılacak. Fuara, otel genel müdürleri ve satın almacılar ve sektör profesyonelleri katılacak.

45 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Alanında dünyanın en büyük ikinci uluslararası ticaret fuarı olan Zuchex'in Eylül ayındaki 33. buluşmasına HORECA satın almalarının yanı sıra dünyanın dört bir tarafından 45 bin profesyonelin gelmesi bekleniyor. Tüyap Beylikdüzü'nde toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda katılımcı markalar, yeni tasarımlarını sergileyecek.