Yerli üreticiler Balkan sahnesinde

Dünyanın en prestijli fuarlarından Zuchex'in düzenleyicisi Tarsus Türkiye, yerli üreticileri şimdi de Balkanlar'a taşıyor.

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe dünyanın en prestijli fuarlarından Zuchex'in düzenleyicisi Tarsus Türkiye, yerli üreticileri şimdi de Balkanlar'a taşıyor. 9 – 11 Kasım 2023'te Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Expocity Albania'da ilk kez kapılarını açacak HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye Fuarı Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya ve Yunanistan gibi Balkan ülkelerinden binlerce satın almacıyı, Türk markalarının ilham verici tasarımlarıyla buluşturacak.

YENİ PAZAR FIRSATLARI

Tarsus Fuarcılık ile NO ON Fuarcılık tarafından ilki gerçekleştirilen HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye 2023, Türk markalarının dünya ev ve mutfak eşyaları endüstrisine ilham olan birbirinden özel tasarımlarını vitrine çıkarırken, yerli üreticilere Balkanlar'da yeni pazar fırsatları ve satış kanalları açacak. Ziyaretçiler özel Türk tasarımlarıyla bu fuarda tanışacak.