Yeni nesil danışmanlıkla şirketlere büyük tasarruf

Rasyotek ve iş ortaklığı kurdukları Benefits çalıştıkları kurumlara 20 milyar liralık doğrudan kazanç sağladı.

Bilişim, sağlık, eğitim, üretim ve e-ticaret alanlarında 1000'den fazla firmaya danışmanlık hizmeti veren Rasyotek ve iş ortaklığı kurdukları Benefits çalıştıkları kurumlara 20 milyar liralık doğrudan kazanç sağladı. Rasyotek Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, Rasyotek'in binden fazla şirketin üstünden bürokrasi yükünü aldığını belirterek, "Bordro sürecinden SGK teşviklerine, dev hastanelere yazılım desteğinden, işbaşı eğitim programlarına kadar pek çok alanda, şirketlerin itici gücü haline gelirken doğrudan milyarlarca liralık tasarruf sağladık" ifadelerini kullandı.

KARAR ALMA SÜRECİ

Haldun Pak, şunları söyledi: "İşletmeler; karar alma süreçlerinde danışmanlık alma ihtiyacı duyuyor. Bu süreç akışında, verimliliği sağlamanın yolu 'bağlantısal bütünsellik' kavramının işlemesine bağlıdır. Bu bütünsellik için bilginin güvenirliliği ve hızının yanı sıra, bilgiyi işleme kapasitesi de önem kazanıyor. İşte bu sebeple; güvenilir bilgiyi teknolojiyle işleyen, esnek, çevik, yeni nesil bir danışmanlığa ihtiyaç olduğu ortadadır."

3 MİLYON ÇALIŞANI İNCELEDİ

İki firmanın kuruldukları günden bu yana binlerce işletmeye, 1 milyondan fazla dönem dosyasında 3 milyon çalışanı inceleyerek, hizmet verdikleri işletmelere 20 milyar TL'den fazla doğrudan kazanç sağladığını anlatan Haldun Pak, şöyle devam etti: "Bu yeni nesil danışmanlık modeli; sadece ülkemizde değil, uluslararası alanda da rol model olacaktır. Bilgiyi ve teknolojiyi ithal eden değil, ihraç eden bir ülke olmamız için çalışma ve hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz."