Yakup Yıldır yeni bir akım başlattı: Çiftlere özel saç tasarımı

Kırklareli-Lüleburgaz'daki salonunda hem kadınlara hem de erkeklere hizmet veren saç renklendirme ve kaynak uzmanı Yakup Yıldır, yeni bir akım başlattı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ve kendi ismini taşıyan resmi hesabı ile fenomen olma yolunda ilerleyen başarılı kuaför, çiftlere özel saç tasarımları yapıyor.

Lüleburgaz merkezde bulunan salonunda erkek ve kadınlara aynı anda hizmet veren saç renklendirme ve kaynak uzmanı Yakup Yıldır, yeni bir akıma öncülük etti. Başarılı kuaför bir süredir müşterileri arasındaki çiftlere özel tasarımlar yapıyor.

Ünlü isimlerle de çalışan, yoğun talep nedeniyle başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere sık sık Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine hizmet götüren Yıldır, "Salonumuzda kadınlara ve erkeklere aynı anda hizmet veriyoruz. Daimi müşterilerimiz arasında çiftler de var. Talep de onlardan geldi. Özel bir davet için istenen saç renklendirme ve tasarımlarımız çok beğenildi. Sosyal medya sayesinde kısa sürede akıma dönüştü desem abartmış olmam" dedi.

SAÇ SÖZ KONUSUYSA KADIN-ERKEK AYRIMI OLMAZ

Yakup Yıldır, son yıllarda erkeklerin de en az kadınlar kadar saç bakımı, tasarımı, renklendirme hatta kaynak talepleri olduğunu belirtti. Yıldır, söz konusu saç olduğunda kadın erkek ayrımı yapılmasını da doğru bulmadığını söyledi: "Saçla ilgili işlemlerde erkek ya da kadın ayrımı yapılması doğru bir yaklaşım değil. Zaten hedeflerimden biri de bu algıyı oturtmak. Bu nedenle ileride açacağım şubelerde yine erkek ve kadınlara aynı anda hizmet vereceğim." Çiftlere özel saç tasarımlarına devam edeceğini ve sosyal medyada bu alanda daha çok paylaşım yapacağını belirten Yıldır, "Yakında özellikle davetlerde saçlarıyla dikkat çeken çiftleri daha çok göreceksiniz. Zira müşterilerimden ve takipçilerimden gelen talepler ve tepkiler bunu gösteriyor" sözleri ile iddiasını ortaya koydu.