WoodTech Fuarı yarın başlıyor

Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, kapılarını TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıyor.

Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) iş birliği ile Reed TÜYAP tarafından organize edilen Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, kapılarını yarın TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıyor. Fuar 26 Ekim'e kadar açık kalacak. Fuara 12 bin yabancı ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. WoodTech Fuarı'na katılım sağlayacak olan üye firmalar son teknolojilerle üretilmiş ürün ve hizmetleriyle geçmiş yıllarda olduğu gibi yine fuarın en çok ziyaret edilen stantlarına ev sahipliği yapacak.

HEDEF İHRACATA KATKI

AİMSAD Başkanı İsmet Toktaş, "WoodTech fuarı, küresel ağaç işleme makine sektörünün en büyük buluşma noktalarından biri haline geldi. Bu bağlamda Türkiye'nin ve İstanbul'un küresel ticaretteki önemi bir kez daha ortaya çıkmış oluyor. Türk ağaç işleme makine sektörünün çatı kuruluşu olarak temel hedefimiz Türkiye'nin toplam ihracatına aralıksız katkı sağlamak" şeklinde konuştu.