WIN Eurasia Fuarı'na yurt dışından büyük ilgi

İki yıl aradan sonra İstanbul'da düzenlenecek olan WIN Aurasia Fuarı'na bu yıl ilgi büyük. Özellikle yabancı fuarda şimdiden yer ayırıyor.

Hannover Fairs Turkey tarafından 10-13 Kasım'da Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek WIN Eurasia Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da onlarca ülkeden endüstri profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuar, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi buluşturacak.

YOĞUN İLGİ VAR

Katılımcılarını 'Endüstriyel Dönüşüm' temasıyla karşılayacak fuar, hem ziyaretçiler hem de katılımcılardan yoğun talep görüyor. İki yıl aradan sonra İstanbul'da yapılacak ilk büyük endüstri buluşması olacak fuara sadece Türkiye'den değil, yabancı satın almacılar da yoğun ilgi gösteriyor. Başta Avrupa ve Kuzey Afrika olmak üzere birçok yabancı ülkeden satın almacılar şimdiden B2B etkinliklerindeki yerlerini almaya başladı.

JENERATÖRCÜLERE ÖZEL ALAN

Katılımcı ve ziyaretçilerine 360 derece imalat sanayiini tecrübe etmek için fırsat sunmaya hazırlanan WIN Eurasia'da bu yıl ilk kez 'Jeneratör Özel Alanı' da yer alacak. Aksa'nın çözüm ortaklığı ile oluşturulacak alanda ziyaretçiler jeneratörler ile ilgili en güncel bilgileri edinme ve yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacaklar. Bu arada fuarda dijital katılımcılara da özel imkanlar sunulacak.