Ünlülerin kuaförü Erkan Yıldırım kimdir?

Çok sayıda ünlü isimle çalışan Esse Kuaför'ün sahibi Erkan Yıldırım, hem hakkında çıkan haberler hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Başarılı bir kariyere sahip olan Yıldırım'ın hayatı merak ediliyor. İşte Erkan Yıldırım'ın hayat hikâyesi...

Erkan Yıldırım, 10 Aralık 1986'da Erzurum'un Karayazı ilçesinde Ayşen-Ömer Yıldırım çiftinin beş çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Yıldırım, evli ve üç kız çocuğu babası. Kuaförlük ile henüz 12 yaşındayken tanışan Erkan Yıldırım, yaz tatillerinde deneyimleme fırsatı bulduğu bu mesleğe lise eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel olarak yöneldi.

YURT DIŞINDA EĞİTİM ALDI

İngiltere, Amerika ve Fransa'da aldığı eğitimlerle kendini geliştiren Erkan Yıldırım, başta sarı renk olmak üzere saç renklendirme ve saç kaynağı alanlarında uzmanlaştı. Yıldırım, ilk salonunu 'Esse' adıyla Bahçeşehir'de hizmete soktu. 7 koltuklu salonu zaman içinde büyüterek 28 koltuklu büyük bir salon haline getiren başarılı kuaför, daha sonra Göktürk ve Hadımköy-Alkent şubelerini hem kadın hem de erkek müşterilerin hizmetine açtı.

İSTANBUL MODA HAFTASI'NIN VAZGEÇİLMEZ KUAFÖRÜ

İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin de tercihi olan Erkan Yıldırım, bugüne dek çok sayıda önemli organizasyonda görev aldı. Ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül'le katalog çekimleri gerçekleştiren, L'Oréal'in 100'üncü yılı özel etkinliğinde saç şovu sunan ve Miss Turkey güzellik yarışmasında finalist güzellerin saçlarını hazırlayan Erkan Yıldırım, ayrıca her yıl İstanbul Fashion Week'in (İstanbul Moda Haftası) backstage'inde görev alıyor.

HEDEFİ, ESSE'Yİ DÜNYA MARKASI YAPMAK

Şimdilerde L'Oréal Türkiye'nin artistik ekibinde yer alarak kuaförlere masterclass eğitimleri veren Erkan Yıldırım, aynı zamanda birçok L'Oréal ürününün de marka yüzü. Esse'yi bir dünya markası haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Yıldırım'ın en büyük hayali ise Türk saç tasarımcılarının yurtdışında da tanınmasına vesile olmak. Kuaförlüğün dışında enerji sektöründe de faaliyet gösteren Erkan Yıldırım'ın bu alanda Afyon'da iki adet tesisi bulunuyor.