Süs bitkilerinde 12. buluşma şubatta

12. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı The Flower and Plant Show'da, binaları daha yeşil, daha doğal ve daha yaşanabilir kılan yenilikçi peyzaj çözümleri görücüye çıkacak.

Tarsus Türkiye tarafından 16-18 Şubat 2023 tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek 12. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı The Flower and Plant Show'da, binaları daha yeşil, daha doğal ve daha yaşanabilir kılan yenilikçi peyzaj çözümleri görücüye çıkacak. İnşaat sektörüne yönelik 2023 peyzaj trendlerinin sergileneceği fuar, iç ve dış mekan çiçek türlerinden süs bitkilerine, egzotik ağaçlardan, birbirinden özel bahçe uygulamalarına ev sahipliği yapacak.

HEDEF 180 MİLYON DOLAR İHRACAT

Fuarı ziyaret eden yapı sektörünün profesyonelleri, yerli üreticilerin sunduğu uygun maliyetli ve zengin alternatifli peyzaj ürünlerini bir arada görme fırsatı bulacak. 2021'de ise 147 milyon dolar ihracat gerçekleştiren ve yıl sonuna kadar yurtdışı satışlarını 180 milyon dolara çıkarmayı hedefleyen süs bitkileri sektörünün fuarla 2023'e de güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Fuarı şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu binlerce profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.