Sıralı Kebap'tan Orta Doğu açılımı

Sıralı Kebap yurtdışındaki şube sayısını artırıyor. İşletmeci kardeşler Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik'in ilk şubesini 2016 yılında Antalya'da açtığı Sıralı Kebap kısa sürede büyüdü. Ankara ve Dubai'deki şubelerin ardından rotayı İstanbul'a çeviren kardeşlerin yeni hedefi; Orta Doğu. Sıralı Kebap markası yakında Abu Dhabi, Katar ve Kuveyt'e ulaşacak.

Yeme içme sektörüne 2004 yılında Ankara'da adım atan Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik, hayata geçirdikleri onlarca markadan sonra bir kebap efsanesi yarattı. İkilinin 2016 yılında Antalya'da hizmete açtığı Sıralı Kebap kısa sürede fenomen oldu. Restoranda sundukları lezzetlerin gördüğü ilgi üzerine işleri büyüterek Ankara ve Dubai'de de birer şube açan Çelik kardeşler, son olarak rotalarını İstanbul'a çevirdi.

İSTANBUL RESTORANI YAZ SONU AÇILIYOR

Sıralı Kebap'ın İstanbul şubesi için hummalı bir çalışma içine giren Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik önce adresi belirledi. Etiler Nispetiye Caddesi'nde karar kılan iki kardeş, şehrin yeme içme hayatına yeni bir soluk getirecek mekânın tüm detaylarıyla bizzat ilgileniyor. Çelik kardeşler, yaz aylarının sonunda açılacak bu restoranın ardından Orta Doğu projelerini hayata geçirecek.

DUBAİ'YE İKİNCİ ŞUBE GELİYOR

Dubai'de ikinci bir şube daha açacak olan Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik, daha sonra markalarını yeni restoranlarla genişletecek: "Uzun süredir Dubai'de hizmet veren Sıralı Kebap, bulunduğu bölgede en çok rağbet gören mekanlar arasına girmiş durumda. Bizi çok mutlu eden bu ilgi, ikinci şubeyi düşünmemizi sağladı. Sonrasında Abu Dhabi, Katar ve Kuveyt'te de şubeleşmeyi hedefliyoruz."